Muhtar Acar: Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür Ediyoruz

Çifte bayram yaşayacağız diyen Akpınar Mahalle Muhtarı Raif Acar mahalle sakinlerine karayolları lojmanları ile ilgili müjde verdi. Acar ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere Belediye Başkanı Şahin Şerfioğullarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Muhtar Acar: Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür Ediyoruz

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar mahalle sakinlerine müjde verdi.

Muhtar Acar, uzun yıllardır sorun olan karayolları lojmanlarının hayata geçirilecek proje ile çok güzel bir alana dönüşeceğini söyledi.

Acar desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarınada teşekkür etti.

ACAR: BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Muhtar Acar, “Uzun yıllardan beri karayolları lojmanlarının olduğu yerde baya bir sıkıntı çektik. Öncelikle belediye Başkanım Şahin Şerifoğulları, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuyu iletti. Ve belediyeye tapu tescili yapıldı. Şuanda da proje çalışması yapılıyor. Çok güzel bir proje uygulayacağız. Vatandaşların nefes alabileceği yeşil alanlar olacak. Bir kısmını park alanı yapacağız, bir kısmını cumartesi pazarı olarak kullanacağız, bir kat altta bodruma otopark yapılacak. İstasyon caddesinde ilçelere köylere giden minibüsler ve otobüsler burada kalacak zamanları geldiğinde çıkacak ve bu şekilde caddedeki trafiği işgal etmeyecekler. Proje bitmek üzere bir aya kadar ihalesi yapılacak. Mahalle sakinlerime de müjdemi vermek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2022, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137