Muhtar Coşkun Çalışmaları ve Eksikleri Anlattı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi ile mahallenin göç aldığını ve prestij kazandığını ifade eden Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, spor köy projesi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Muhtar Coşkun Çalışmaları ve Eksikleri Anlattı

Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, mahallede devam eden çalışmaları ve eksikleri anlattı.

Mustafa Temizer Caddesi’nde bulunan elektrik hatlarının yer altına alınacağını ifade eden Muhtar Coşkun, eksiklerin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

COŞKUN: PEYDER PEY EKSİKLİKLERİMİZ GİDERİLDİ

Muhtar Coşkun, “Elektrik hatları ile alakalı geçen yıl çok yatırım yapıldı. İnşallah bu yılda Prof. Dr. Mustafa Temizer caddesindeki hava hattını yer altına almak sureti programımızda var. Muhtemelen mart ayı gibi buraya da başlanılır. Mustafa Temizer caddesini de yer altına alırsak inşallah mahallemizde herhangi bir sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum. Doğukent’te dublex evlerimiz var. Etrafı komple ağaçlı. Ağaçlar hali ile elektrik hatlarına temas ediyor. Bu da ciddi bir tehlike arz ediyor. Biz bunu göreve geldiğimiz günden itibaren hep anlatıyoruz. Bizim peyder pey bu eksikliklerimiz giderildi. ” dedi.

Coşkun, Doğukent Mahallesi’nin Fethi Sekin Şehir Hastanesi ile prestij kazandığını belirterek mahallenin nüfusunun gittikçe arttığını kaydetti.

COŞKUN: HASTANEMİZİN MAHALLEMİZE BAYA BİR KATKISI OLDU

Muhtar Coşkun, “Mahallemiz hastane ile birlikte gerçekten bir prestij haline geldi. Hareketlilik geldi. Ev fiyatlarımız değerlendi, arsalarımız değerlendi, hastanemizin mahallemize baya bir katkısı oldu. Bu inkar edilemez. Bununla birlikte mahallemize ciddi bir göç söz konusu. 24 Ocak depremini yaşadık. O depremde de fazla bir sıkıntı olmayan mahallelerimizden biride Doğukent mahallemizdi. Burada yaklaşık ağır hasarlı 4 evimiz yıkıldı. Bunlarda 1985 öncesi yapılardan olduğu için yıkıldı. Şuanda deprem ile alakalı herhangi bir sıkıntı yok” dedi.

53 dönümlük alanda Spor Köy ’ün inşa edileceğini belirten Muhtar Coşkun, Spor Köy ’de birçok alanda eğitim verileceğini aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137