Muhtar Karataş, Sanayi Mahallesinde Evlerini Kiraya Verecek Olanlara Seslendi

Sanayi Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, İçişleri Bakanlığı kararı ile mahallelerinde yabancı uyruklu vatandaşların ikametgahının yasaklandığını anımsatarak, evlerine kiraya verecek olanların da bu kararı göz önünde bulundurmalarını istedi.

Muhtar Karataş, Sanayi Mahallesinde Evlerini Kiraya Verecek Olanlara Seslendi

Sanayi Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar ile birlikte mahallelerinde yabancı uyruklu vatandaşların ikametgahının yasaklandığını belirterek, evlerini kiraya verecek olan evsahiplerine seslendi.

KARATAŞ: BÖYLE BİR TEDBİR ALMA ZORUNLULUĞUMUZ VAR

Muhtar Karataş, “İçişler bakanlığının olmuş olduğu karar ile Sanayi Mahallesine yabancı uyruklu kişilerin ikamet almaları durdurulmuştur. Bizlerde mahalle sakinlerimize seslenmek istiyoruz. Sanayi Mahallesinde evi boş olup kiraya vereceklere duyurmak istiyoruz ki mahallemiz yabancı uyruklu vatandaşlara ikamete kapanmıştır. Bundan sonra yabancı uyruklu vatandaşlara kiraya vermeleri halinde yasal işlem başlatılacaktır. Çünkü ikamet alamadıklarından dolayı kaçak bir durumda oturmuş olacaklar. Çok ciddi bir yığılma olduğu için böyle bir tedbir alma zorunluluğumuz var” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137