Asilhan Arslan: Tüyap 2024 Türk Yapı Sektörü İçin Verimli Bir Fuar Oldu Asilhan Arslan: Tüyap 2024 Türk Yapı Sektörü İçin Verimli Bir Fuar Oldu

Aşağı Demirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Milletvekili Aday Adayı Er, AK Parti’nin 20 yıldan bu yana ülkeye sayısız hizmetler yaptığını belirterek, 2023 seçimlerinin tarihi bir önemi olduğunu vurguladı.

Er, vatandaşların beklentilerini boşa çıkarmayacaklarını kaydetti.

Er, “AK Parti’miz insan odaklı hizmete yürümüştür. Bundan 20 sene önce hayal bil edilmeyen projeler bir hayat bulmuş insanlarımızın yaşam standarttı yükselmiştir. Yapamazsınız, edemezsiniz diyenlere mega projeler hayat bulmuş ve vatandaşların hizmetine sunulmuştur. Bugün bizler içinde oldukça önemli bir gün dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef ve ilkeleri doğrultusunda 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek olan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Elazığ2dan milletvekili aday adayı olduğumu buradan ilan etmek istiyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculuğun hayırlı olmasını diliyor bizlere olan güveninizi boşa çıkartmayacağımı belirtmek istiyorum. Geçmişte Milli Türk Talebe Birliği’nde gençlik yapılaşmalarında aktif görevlerde bulundum. Ailemden gelen siyasi tecrübeyi şimdi diz aziz milletimize hizmet yolunda harcayacağımı ifade etmek istiyorum. Bizler inanmış iman etmiş inşalarız ister milletvekili olalım ister olmayalım inandığımız davadan asla taviz vermeyeceğimin altını çizmek isterim. Öncelikle 14 Mayısta Cumhurbaşkanımızın en yüksek oyu alması adına mücadele edeceğimiz, kapı kapı dolaşacağımızı belirtmek isterim. Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her diam yanında olduğumuzu bir kez daha yüksek sesle ifade etmek istiyorum” dedi.