Muhtar Taner Er: Yeniden Hak Sahipliği Müracaatı Alınmalı

Elazığ’da meydana 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından hak sahipliği müracaatını çeşitli nedenlerden dolayı yapamayan vatandaşlar yeniden hak sahipliği müracaatının açılmasını talep ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama da Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er’den geldi. Vatandaşların mağdur edilmemesi için gerekli başvuruları yaptıklarını belirterek yeniden müracatların alınmasını yetkililerden talep etti.

Muhtar Taner Er: Yeniden Hak Sahipliği Müracaatı Alınmalı

24 Ocak tarihinde Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından hak sahipliği müracaatını kaçıran depremzedeler için yeniden hak sahipliği müracaatı alınması talebiyle ilgili açıklamalar devam ediyor.

VATANDAŞLAR İL YÖNETİCİLERİNDEN ÇÖZÜM BEKLİYOR

24 Ocak tarihindeki depremin ardından açılan hak sahipliği müracaatlarını çeşitli nedenlerle kaçıran yada çıkan dedikodular nedeniyle müracaat etmeyen vatandaşlar il yöneticilerinden mağduriyetlerinin giderilmesi için yeniden hak sahipliği müracaatının açılmasını bekliyor.

MUHTARLAR DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Konuyla ilgili Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, köy ve mahalle muhtarıyla birlikte dün bu konuyla ilgili açıklama yapmış ve hem muhtarlardan hem de mahalle sakinlerinden kendilerine bu noktada yoğun talep geldiğini ifade etmişti.

KÖY MUHTARI TANER ER: TEKRAR HAK SAHİPLİĞİ MÜRACAATI ALINMASINI TALEP EDİYORUZ

Bugün de Aşağıdemirtaş Köyü Muhtarı Taner Er, mağduriyetin giderilmesi için açıklama yaptı. Köy Muhtarı Taner Er, köyünde yaşayan vatandaşların çeşitli nedenlerden dolayı 24 Ocak depremi sonrasında hak sahipliği müracaatında bulunamadıklarını belirterek il yöneticilerine seslendi. Muhtar Taner Er, “24 ocak depreminin ardından hak sahipliği müracaatları alındı. Ancak köy sakinlerimizden bazıları bu müracaatları kaçırdılar. Müracat yapılamadığı için mağdur olan depremzedelerimiz var. Bunun sadace köyümüzde değil şehir merkezinde de mağduriyet yaşattığını biliyoruz. Tekrar müracaatların alınması için başvurularımızı yaptık. İl yöneticilerinden talebimiz 24 ocak depremiyle ilgili iki günlük de olsa yeniden hak sahipliği müracaatları alınmasıdır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Depremzede
Depremzede - 3 yıl Önce

Niçin başvuru yapamışlar yapsalardı en son depremde yeniden yapıldı o zaman yapsalardı hep kendinizi düşünüyorsunuz depremin ardından 1,5 yıl geçti neredeyse şakamısınız siz akılları nerdeydi şimdiye kadar televizyon denen bir şey var bunlar hiçmi haber dinlememiş her evde bir televizyon mutlaka var..Bunlar yüzünden bizlerin müracaat etmesi hep erteleniyor konteyırda kalıyoruz asıl siz bilirmisiniz 1,5 yıldan fazla konteyırda yaşamayı hem üstelik bu deprem vasfıyla ağır hasar alan konutlar belli adamlar her yerde evleri yaptılar dağı taşı her yeri ev yaptılar yapmayada devam ediyor ve çalışıyorlar..Sizi göreyim adamın bir tek evinden 3 daire verdiresiniz..Şakamısınız siz muhtarlar şimdiye kadar neredeydiniz unutmayın sizleri seçen millettir zamanında yapılmayan şeyler tekrar gündeme gelirse o günkü gündemlere sorun olur ve aşılması zor olur ve yılı belki yılları bulacaktır kusura bakmayın daha uzun yıllar konteyırda kalmaya hiç kimsenin niyeti yok

SIRADAKİ HABER

banner137