Muhtarlar Federasyonunun Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Elazığ Muhtarlar Federasyonunun 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ahmet Gül güven tazeledi. Muhtarların bir çatı altında toplanarak birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül, meslektaşlarına seslendi.

Muhtarlar Federasyonunun Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Elazığ Muhtarlar Federasyonunun 1. Olağan Genel Kurulu Ahmet Tevfik Ozan Fuar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Divan Başkanlığını Şevket Toraman’ın yaptığı genel kurula Elazığ Vali Yardımcısı Recep Gündüz, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Pirinçci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, CHP İl Başkanı Av. Çoşkun Çağlar Duran, Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Kangal, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Genel Kurul’da mevcut Başkan Ahmet Gül yeniden başkanlığa getirildi.

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül, federasyon olarak amaçlarından birinin Elazığ’ın muhtarlarını bir çatı altında toplamak olduğunu belirtti.

MHP Belediye Meclis Üyesi Burak Düzenli, muhtarları çalışmalarından dolayı tebrik ederek genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti.

DÜZENLİ: HAKKI HAKLIYA VERELİM

Meclis Üyesi Düzenli, “mahallelerimizin uç beyleri, mahallelerimizin mihenk taşları olan çok değerli muhtarlarımdır. Yaklaşık 42 aya yakın bir süredir birlikte çalışmakta gurur duyduğum 41 mahalle muhtarımız deprem süreci ve pandemi sürecindeki özverili gayretli ve vatandaş olanaklı şahsi hiçbir derdi olmadan topluma duyarlı ve topluma hizmet yolunda yapmış oldukları çalışmalara yakinen bir kardeşleri olarak burada söz alıp hakkı haklıya verip teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar arasında bir ayrışmanın olduğunu ve bunun olumsuz yönlere çekildiğini belirten Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül, muhtarlara seslendi.

GÜL: BİRLEŞİN ELAZIĞ KAZANSIN

Başkan Gül, “Ben burada Elazığ’ın tüm muhatlara sesleniyorum. Tüm şahsi dertlerinizi egolarını bir kenara bırakın hep beraber gelin tek çatı altında birleşin. Birleşin Elazığ kazansın, muhtarlar kazansın. Yoksa böyle paramparça ederler bizi ve üstte bizi istedikleri gibi yönetirler. Bizim hesap vereceğimiz bir yer var. İçişleri bakanımız ve Cumhurbaşkanımız başka kimseye de hesap vermeyiz. Herkes bunu böyle bilsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, 18:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137