Elazığ Muhtarlar Derneği Yönetimi ve Derneğe Bağlı Merkez Köy Muhtarları Vali Yardımcıları Abdulkerem Abbasoğlu, Recep Gündüz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ile bir araya geldi.

GÜL: NASIL KATKI SUNABİLİRİZ NOKTASINDA GÜZEL BİR TOPLANTI DÜZENLEDİK

İcadiye Mahallesi Muhtarlığında düzenlenen toplantıda konuşan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, “Pandemi nedeniyle ve deprem nedeniyle bir araya gelemediğimiz köy muhtarlarımızla bir araya gelip sorunlarımızı istişare edip köylerimizde şu anda gerek deprem gerekse diğer sıkıntılarla alakalı bir istişarede bulunmak; muhtar arkadaşlarımızla nasıl katkı sunabiliriz noktasında onlara yardımcı olabilmek için böyle güzel bir toplantı düzenledik. Ben buraya katıldıkları için sayın Abdulkerem valime ve Recep valime Özel İdare Genel Sekreterim Ali Şiş Bey’e ve tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah verimli bir toplantı olur. Akabinde bakan beyi bir ziyaretimiz olacak. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu Çarşamba günü inşallah ziyaretimiz olacak. Burada muhtarlarımızdan sıkıntılarıyla ilgili bilgiler alıp, sıkıntılarını bir dosya haline getirip Elazığ’da gerek belediyemize gerek valiliğimize nasıl katkı sunabiliriz noktasında onları da bakan beye inşallah ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

ABBASOĞLU: 7/24 EMRİNİZDE OLDUĞUMUZU BİLİN

Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, “Gerçekten gerek deprem döneminde gerekse pandemi döneminde vatandaşlarımızın problemlerini ve sıkıntılarını bizlere aktarmada ve 7/24 gerekli çalışmaların yapılmasında bizlere gerekli desteği ve katkıyı sağladığınız için vatandaşlarımızın sıkıntılarını, problemlerini bizlere ilettiğiniz için ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. O deprem döneminde hep birlikte çalışarak yaralarımızı sardık. Gerekli çalışmaları hep birlikte yaptık. Vatandaşlarımızın tüm sıkıntıları neyse sizler bizlere çok iyi bir şekilde aktardınız. Bizler gerekse valilik gerekse bakanlık nezdinde tüm planlamaları, tüm gerekli çalışmaları inşallah sizler sayesinde, sizlerin ilettiği sıkıntıların vatandaşlarımıza en iyi şekilde sorunlarının çözülmesi noktasında bizlere sağladığınız destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlerde gerek belediyemiz olsun, gerek valiliğimiz, il özel idaremiz elimizden ne geliyorsa vatandaşlarımız için yapıyoruz. Sizlere buradan sayın valimizin özellikle selamlarını iletiyorum. Kendileri şu an görevde olduklarından katılamadılar. O yüzden 7/24 emrinizde olduğumuzu bilin” şeklinde konuştu.