Muhtarlar Vali Yırık’tan Destek İstedi

Bir araya gelen Akçakiraz, Yurtbaşı, Yazıkonak ve Mollakendi mahalle muhtarları kış ayında ihtiyaç sahibi aileler için dağıtılan kömür yardımında bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek vali Erkaya Yırık’a kendilerine destek olması çağrısında bulundu.  

Muhtarlar Vali Yırık’tan Destek İstedi

Akçakiraz, Yurtbaşı, Yazıkonak ve Mollakendi mahalle muhtarları kış ayında ihtiyaç sahibi aileler için dağıtılan kömür yardımında bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirttiler.

Vali Erkaya Yırık’a çağrıda bulunan muhtarla gün geçtikçe talebin arttığını ve dağıtılan kömürlerin yetmediğini ifade ettiler.

 BUĞDAY:“KÖMÜR DAĞITIMINDA VATANDAŞLARLA KARŞI KARŞIYA GELİYORUZ

Yazıkonak beldesi fatih mahalle muhtarı Yusuf Buğday ,“Her yıl maalesef bizim kömür konusunda sıkıntılarımız çok oluyor. Küme evlerimiz, depremzedelerimiz, yeni göçmüş insanlar var, ikametgâhlarını almamış ama talepleri muhtarlardan çok fazla bu sıkıntılarımız her yıl olduğu gibi bu yıl daha fazla. Biz vatandaşlarımıza bu konu yüzünden cevap veremiyoruz çok sıkıntılar yaşıyoruz muhtarlar olarak. Sayın valimizden bu konu yüzünden bize esnek ve yardımcı olmasını talep ediyoruz. Umuyoruz ki vatandaşlarımızın taleplerini sayın valimiz duyacaktır ve bize en iyi şekilde yardımcı olacağından eminiz. Burada kurum müdürlerime de teşekkür ediyorum ellerinden geleni yapıyorlar ama yeterlimi değil umarız ki bizim bu sıkıntılarımızı giderilir ve vatandaşlarımızla karşı karşıya gelmeyiz. Çünkü i talep ettikleri bir kömür. Verdiğimiz kömürde vatandaşlar tarafından çok tepkide alıyoruz kalite bakımından. Güneş altında yanmış toz halinde çok kalitesiz bir kömür. Vatandaşlarımızda muhtarlar aracılığıyla seslerini duyurmak için talepte bulundular. Bizde bu konu hakkında gerekli şekilde yapılmasını arz ederiz” dedi.

 DEMİREL: “HER YIL TALEP ÇOĞALDIĞI İÇİN SIKINTI YAŞIYORUZ”

Mollakendi merkez mahalle muhtarı Bekir Demirel, “Kömür her yıl sıkıntı yaratıyor muhtarlara talep çoğalıyor biz bunu sayın valimizle, kurum müdürümüzle görüştük. Kurum müdürümüz halledeceğiz diye söz verdi. Umarız sözünde durur muhtarlarımıza destek olur muhtarlarda vatandaşlarla diyaloğa girmez. Müdürümüze ve valimize teşekkür ederiz ”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nuh
Nuh - 3 yıl Önce

Bu da yeni moda oldu.Nedir bu muhtar reklamları.Yeter be.Kendilerinu bir şey zannediyorlar.Valilikten izinsiz kimse böyle saçma sapan sozlerle vitrine edilmemelidir.Dilekce vermekle kalmalılar.

Komurculer
Komurculer - 3 yıl Önce

Devletin sosyal yardimlasma kayitlari yok mu Siz ne film oluyonuz ha mihtar mintarr

Mahrukatçı Zülfü
Mahrukatçı Zülfü - 3 yıl Önce

Ayıp ediyorsunuz.

SIRADAKİ HABER

banner137