Elazığ Muhtarlar Derneği’nin toplantısı Kızılay Mahallesinde yapıldı.

Kızılay Mahallesi’nin unutulmaması gerektiğini belirten Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık, “Mahallemizde sosyal tesis ve muhtarlık ofisi eksiği var” dedi.

IŞIK: MAHALLEMİZ ELAZIĞ’IN EN ESKİ EN İLK MAHALLESİ, SON KALAN MAHALLESİ OLMASINI İSTEMİYORUZ

Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık, “ Belediyemizin bize vermek istediği hizmetlerden aslında istediğimiz hizmetlerden en büyüğü mahallemizin bir sosyal tesis alanı yok, muhtarlığımız çok kötü bir durumda iki binli yıllarda yapılmış bir muhtarlık. Başkanımızdan bir ricamız mahallemize hem bir muhtarlık, sosyal tesis, kütüphane, millet kıraathanesi gibi şeylerin olmasını istiyoruz. Aynı zamanda tüm mahallelerde bulunan sulama, dere taşkın yataklarının kapatıldığı gibi mahallemizdeki kanalımızın da kapatılması ve güzel bir çevre yürüyüş yoluna rahat edebilecekleri bir huzurlu ortama ihtiyaçlarının olduğunu bunların yapılmasına, eğer ki yapıldığı andan itibaren mahallemizin daha güzel bir çevreye katılacağına inanıyoruz ve mahallemiz Elazığ’ın en eski en ilk mahallesi, son kalan mahallesi olmasını istemiyoruz” dedi.

Muhtarlar olarak değer görmek istediklerini ifade eden Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, sorunların çözülmesi için birlik halinde çalışılması gerektiğini söyledi.

ATLAN: ÇALIŞTIĞIMIZ İŞİN MAHALLEMİZE, KÖYÜMÜZE, İLÇEMİZE, ŞEHRİMİZE FAYDASI OLACAK

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, “ beraber çalışalım beraber istişare edelim, yapılacak işlere beraber karar verelim, vatandaşlarımızı aydınlatalım, köylümüzü aydınlatalım, mahallelimizi aydınlatalım. Bunu lütfen bize birer paydaş bulup, birer iş ortağı olup beraber çalışalım. Çalıştığımız işin mahallemize, köyümüze, ilçemize, şehrimize faydası olacak” ifadelerini kullandı.