Murat Öz: Kanal Fırat Yeni Kurulan Yayın Organlarına Örnek Oluyor

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Eski İl Başkanı İş İnsanı Murat Öz, medya grubumuzu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya geldi. Öz, “Kanal Fırat çalışmaları ile yeni kurulan yayın organlarına da örnek oluyor” dedi.

Murat Öz: Kanal Fırat Yeni Kurulan Yayın Organlarına Örnek Oluyor

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Eski İl Başkanı İş İnsanı Murat Öz, Elazığ Sivil Toplum Kuruluşunda yer alan isimler, Elazığ Elektronikçiler ve Fotoğrafçılar Oda Başkanı Mehmet Havabulut medya grubumuzu ziyaret etti.

İş insanı Öz, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya gelerek Elazığ gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Elazığ’da temaslarını sürdürdüğünü ifade eden Öz, Kanal Fırat’ın ulusal yayında Elazığ’ı gururla temsil ettiğini belirtti.

ÖZ: KANAL FIRAT HEPİMİZİN GÖĞSÜNÜ KABARTAN BİR YAYIN KURULUŞU

Öz, “Birkaç gündür sivil toplum kuruluşları ve oda başkanlarımızı ziyaret ettik. Bugünde siz değerli basın kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Kanal Fırat köklü bir yayın kuruluşu. Bizleri de ulusalda gururla temsil eden objektif yayın hayatı ile hepimizin göğsünü kabartan bir yayın kuruluşu. Ben özellikle başta Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve değerli çalışanlarına bizleri ağırlamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yayın hayatınızda özellikle yerelde yeni bu işe girmiş yayın kuruluşlarına örnek olmasından dolayı sizlere teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2023, 18:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137