MUSİAD İftar Yemeğinde

MÜSİAD Elazığ Şubesi,Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı’nda kurulan iftar çadırında vatandaşlara iftar yemeği verdi.

MUSİAD İftar Yemeğinde

İftar Yemeğine Başkan Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri yanında Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Karahan Çelik, Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya ve vatandaşlarla katıldı.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun"Dün iftar programın da değerli hemşerilerimiz ile konuşmuştuk. Bu gün de MUSİAD olarak iftar çadırı hizmetini sunuyoruz. Bu süreci ve ambiyansı görünce insan gerçekten mutlu oluyor. Belediyemizde bu programdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Alan el ile veren el bir arada olması gerçekten çok huzur verici. Üyelerimiz ile birlikte daha önce körler sağlar bir birini ağırlar ekonomik durumu iyi olanlar birbirini ağırlar anlayışından kurtulmak için MUSİAD olarak biz buna gayret ediyoruz. Çünkü toplum bir gruptur alt ve üst arasında bir ayrım yoktur. İslam anlayışımız da bunu böyle söylüyor. Bu yıl üyelerimiz ile birlikte yapıyoruz. Gerçekten doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum. Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Ramazan da sabırlı olmamızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi anlamamız gerektiğini bilmemiz gerekir. Dini öğreteceğiz diye insanları zehirleyenlerin şerrinden kurtarsın” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137