MÜSİAD Toplantı

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından, aylık basın toplantısı bu defa MİSLAND’ın evsahipliğinde yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Hasan Uzun, STK ve Elazığlılara seslendi ve bakın neyin önerisini sundu.

MÜSİAD Toplantı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin aylık basın toplantısı MİSLAND’da gerçekleştirdi. Toplantının evsahipliğini Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, üstlendi.

Konuşmasına ülke ekonomisini değerlendirerek başlayan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, “Bankaların disk verilerine göre 2016 yılında karşılıksız çeklerinin sayılarının fazla olmasını biliyorsunuz. 2016 yılında 3.9 iken şu anda 2.7 civarında. Yine kredi kartının ödemesi bu yıla göre 2016 yılına göre şu anda borçlar daha düzenli ödeniyor ve borçlar git gide azalıyor. Taksitli kredi oranı 2016 yılında ödenmeyen oran 3.4 iken bu yıl 3.2ye düştüğünü görüyoruz. Yabancıların ülkemize yatırımı da 2017 ye kadar 2.8 milyar dolar para girmiş ”dedi .

Mayıs ayı içerisinde Bosna Hersek’e yaptıkları geziye de değinen Başkan Uzun, orada Elazığ’ı anlattıklarını kaydetti.

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirbağ’ın, yeni projesine de değindi Başkan Uzun.

Ramazan ayında yapılacak olan yardımlara değinen Başkan Hasan Uzun, hazırlanacak olan yardım paketlerinin yerli marketlerden alınmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137