MÜSİAD’da Gündem Elazığ Teknova OSB Çalışmaları Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda bu hafta; Elazığ Teknova (2.OSB) Müdürü İlkay Akcan konuk oldu.

MÜSİAD’da Gündem Elazığ Teknova OSB Çalışmaları Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinde Dost Meclisi toplantıları devam ediyor.

Toplantının konuğu Elazığ Teknova (2.OSB) Müdürü İlkay Akcan konuk oldu.

MÜSİAD üyelerine, 2. OSB hakkında bilgilendirmelerde bulunan,2. Osb Müdürü İlkay Akcan, çalışma alanları, yapılan faaliyetler, ile alakalı gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

AKÇAN: SANAYİCİLER İÇİN ÖNEMLİ BİR AVANTAJ OLUŞTURMAKTADIR

Akcan yaptığı konuşmada, “2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hazırlıklarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten ve bu süreçte yatırımcılar için en önemli husus olan uygun arsa konusunda altyapısı hazır ve desteklerden daha fazla istifade edilebilecek olan OSB Elazığ için çok önemli bir avantaj olacaktır.”  Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak amacımız; kanun ve yönetmelikler çerçevesinde katılımcılarımızın ve müşterilerimizin beklentilerini, eksiksiz, zamanında, amaç ve isteklere uygun, tarafsız ve güvenilirlik ilkelerine bağlı kalarak karşılamaktır. ETOSB, Elazığ ilindeki mevcut lojistik ve ulaşım imkânlarının varlığı, geliştirilebilme potansiyeli ve mesafe yakınlıkları yanında bu hizmetlerin elde edilebilmesindeki düşük maliyet, Elazığ’ın sahip olduğu nüfus ve kalifiye eleman işgücü varlığı, köklü bir üniversitesi ve özellikle dünya genelince kendisini kanıtlamış bazı kâr marjı yüksek sektörlerde hammadde temini kolaylığı ile ucuzluğu gibi faktörleri göz önünde bulundurarak yatırım yapmak isteyen sanayiciler için önemli bir avantaj oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı.

TEKİN: KENDİSİNE DAVETİMİZE İCABET EDİP, VERMİŞ OLDUĞU BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Toplantının kapanış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan; "Elazığ’ımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Dost Meclisi toplantılarımızın bu haftaki konuğu 2. OSB Müdürü İlkay Akcan oldu. Kendisine davetimize icabet edip, vermiş olduğu bilgiler için teşekkürlerini iletti.

Toplantı soru cevap kısmı ile devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137