“Müslüman Gençlik haftası” etkinlikleri düzenleyen Hüda Par Gençlik kolları, gerçekleştirdiği programla yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, İl Başkanı Yasin Kavaklı, merkez ilçe başkanı Nevzat Demir, Hüda Par Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Şahin, Hasan Şahin ve gençlik kolları katıldı.

ÖLMEZ: İMANLI GENÇLİĞİN YETİŞMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Hüda Par Elazığ Gençlik kolları Başkanı Muhammed Ölmez, toplumda gençlerin önemine değinerek, düzenledikleri program hakkında bilgi vererek, “Bu ülkede elinde Kuran olan bir gençliğin hayali dillendiriliyorsa bu hayali gerçeğe dönüştürmenin ancak icraatla olacağını biliyoruz. Bu ulvi gaye uğruna Hüda Par Elazığ Gençlik kolları olarak Müslüman Gençlik Haftasında çeşitli etkinlikler düzenleyerek, imanlı gençliğin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Bundan sonraki yıllarda bu çerçevede Müslüman Gençlik Haftasını dolu dolu geçirebilmek adına bir dizi etkinlik göstermeye gayret göstereceğiz”dedi.

YAVUZ: BİZ KİTABI OLAN MEDENİ BİR HAREKETİZ

Hüda Par Genel Başkan yardımcısı Mehmet Yavuz, Müslüman aleminin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, “Bizim hedefimiz ne olmalı? Bakın biz Müslümanlar olarak kitap sahibi bir ümmetiz. Biz kitabı olan medeni bir hareketiz. Bedevi ve barbar bir hareket veya topluluk değiliz, Allah bize bir kitap vermiş ve her şeyi orada izah etmiş. Kitabullahta, Allah’ın kitabında, Kur’an azim ışığında her şey bellidir. Yaş kuru demeden Cenab-ı Allah her şeyi belirlediği gibi Müslümanında hedefinin ne olacağını çok net bir şekilde belirlemiş” diye kaydetti.

Program sonunda Ekim ayında başlayan Müslüman Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 3 farklı dalda 2 ayrı kategoride düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.