Mustafa Toprak ve Alpay Gökçe, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurularını yaptılar.

IŞIKVER: KENDİSİNİ SİZE TAKDİM VE EMANET EDİYORUM

Mustafa Toprak’ın adaylığı ile ilgili konuşan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “31 Mart 2019 Mali ve İdareler seçimine hızla yaklaşmaktayız. Bu seçim kapsamında belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurularımız devam etmekte. Bugünde Sayın Mustafa Toprak beyefendinin başvurusunu almak üzere bir aradayız. Kendisinin başvurusunun hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2019, 31 Mart’a giden süreçte kavgamıza taraf olduğu için, mücadelemize destek olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisini size takdim ve emanet ediyorum” dedi.

 TOPRAK: BU DAVAYA BENDE KATILMAK İSTEDİM

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi aday adayı Mustafa Toprak da, “Ticaretle uğraşıyorum. 4 çocuk babasıyım ve bazı haksızlıkları görerek bunun için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ için, bunu gördüm buna inandığım için geldim bu davaya bende katılmak istedim. Bunun için belediye meclis üyeliğine müracaatımı yapmaktayım” diye kaydetti.

IŞIKVER: DAVA VE TAVIR ADAMI, DURUŞ İNSANI

Alpay Gökçe’nin adaylığı ile ilgili konuşma yapan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Bugün müracaatını çok önemsediğim, kamuoyunun da çok yakinen tanıdığı, dava ve tavır adamı, duruş insanı sayın Alpay Gökçe’nin başvurusunu almak için burada bir aradayız. Ben çok kıymetli Alpay Gökçe beyefendiye kavgamızda taraf olduğu için, mücadelemizde yer aldığı için gönülden yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖKÇE: SİYASET ARENASINDA MÜCADELE VERMİŞ BİR KARDEŞİNİZİM

MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Alpay Gökçe ise, “Bu seçim şehrimizin kaderini ve çocuklarımızın geleceğini yakından ilgilendiren bir seçimdir. Bu yönleriyle hepimiz adına büyük bir önem içermektedir. Bende yılardır şehir adına çeşitli STK’larda, siyasi çatı altında ülkenin ve şehrin ali menfaatleri için siyaset arenasında mücadele vermiş bir kardeşinizim. Şehrimizi ve insanımızı yakından ilgilendiren bu seçimde rol üstlenebilmek için beliren koşullar üzerine MHP çatısı altında belediye meclis üyeliği başvurusunda bulunmaktayım”dedi.