Naci Görür: Özellikle Daha Dikkatli Olunmasını Öneriyoruz

Hemşehrimiz Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür yaşanan Bingöl depreminin ardından açıklamada bulundu. Prof. Dr. Görür, “Biz Karlova-Göynük arasında özellikle dikkatli olunmasını öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

Naci Görür: Özellikle Daha Dikkatli Olunmasını Öneriyoruz

Bingöl’de saat 12.37 sıralarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Meydana gelen depremin ardından hemşehrimiz Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görürü; Bingöl depremini değerlendirerek uyarılarda bulundu.

GÖRÜR: ÖZELLİKLE DİKKATLİ OLUNMASINI ÖNERİYORUZ

Prof. Dr. Naci Görür, “Arkadaşlar bugün öğlen Bingöl- Sancaklı’da olan deprem ( haritada S) Nazimiye Fay Zonu üzerinde oldu.  Nazimiye Fayı ile DAF’ın kesim noktasına yakın. Karlıova-Göynük arasında en son deprem 1866 yılında olmuş ve 7.2. Göynük-Ilıca arasında 1971 yılında bir deprem var 6.7. Biz Karlova-Göynük arasında özellikle dikkatli olunmasını öneriyoruz. Bu haritadan bugünkü deprem yerini de bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

Halkımızı doğru zamanda ve doğru bir şekilde bilgilendirdiği için saygıdeğer bilim insanı hemşerimize şahsım aydına teşekkür ediyorum.

Huzeyfe
Huzeyfe - 3 yıl Önce

Şarlo Naci yine boy göstermeye başladı.Adamda reklam, gündem de olma psikozu var.Tam bir klinik vaka.

Gereksiz
Gereksiz @Huzeyfe - 3 yıl Önce

Bilgisiz cahil insan oldugun icin senin gibileri uyariyor iste. Sen deprem gördün en azindan bi daha olursa ne yapman gerektigini soyluyor patates

Yakup
Yakup @Huzeyfe - 3 yıl Önce

Adam bilgilendirme yapıyor. Show yaptığını nerden çıkardın. İşi dışında bir şey söylemiş mi.

SIRADAKİ HABER

banner137