Eğlenerek öğrenme kapsamında eTwinning projesi ile Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç İlkokulu’nda çalışmalar devam ediyor.

Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç İlkokulu 3-A Sınıfı Öğretmeni Eda Ören ve öğrencilerinin katılımıyla 'Etkinlik Atölyem", "Kitaplarla Büyüyorum" ve "Nesilden Nesile Deprem" projeleri başarılı bir şekilde yürütülmekte.

ÖREN: 7 FARKLI ŞEHİRLERİNDE BULUNAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE ORTAK ÇALIŞMALARIMIZ OLDU

Eda Ören projeyle ilgili yaptığı açıklamada, " Etkinlik Atölyem projesiyle uzaktan eğitim döneminde uzaktan da yakınız sloganıyla evde az malzeme ile etkinlikler üretip eğlenerek öğrenmelerini aynı zamanda becerilerini geliştirip aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağladık. Proje kapsamında Web 2 araçlarını tanıdık, güvenli İnternet kullanımını öğrendik, geri dönüşüm ile ilgili faaliyet gerçekleştirdik, belirli gün ve haftaları kutladık. Öğrencilerimizin el becerisi, dikkat ve koordinasyonlarını geliştirerek etkinlikler yaptık. Türkiye in 7 farklı şehirlerinde bulunan Öğretmen ve öğrencilerimizle ortak çalışmalarımız oldu. 3-A Sınıfı ders kazanımlarını ders kazanımlarını yaparak yaşayarak öğrendiler” ifadelerini kullandı.