Gümüşkavak Orta Okulu Müdürü Hasan Çetinkaya ; “2016-2017 eğitim öğretim yılı boyunca görsel sanatlarımız öğretmenimiz ve öğrenciler tarafından yapılan linol baskı sergisini hazırladık.1 yıl buyunca öğrencilerimiz büyük emek sabrettiler büyük gayret gösterdiler. Zor bir iş kalıp olarak basılıp çalışılıyor daha sonrada kağıda aktarılıyor. Bu emekleri şimdi burada park 23 awm de Elazığ halkına sunuyoruz. Onların gezmesini istiyoruz. Burada öğrencilerimize imkan verilse neler yapılabileceği ortada. Onlara yeter ki imkan tanınsın” dedi.

Öğrenci Barış Baysubal ; “ yaptığım bu resimde sahilde gezen bir kızın ay ışığındaki resmini yaptım. Biz gümüş kavak okulu olarak yaptığımız işi severek emeklerimiz karşılığın da yapıyoruz. Yaptığımız resim çok zor ve çok emek isteyen resim. Böyle basit durduğuna bakmasınlar bu işlemi yapmak için 1 ay emek verdim “ dedi.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi Başkanı İbrahim Bahşi ; Park 23 alışveriş merkezinde gümüşkavak okulu öğrencilerimizin yapmış olduğu linol baskı tekniği ile resimleri sergilemiş bulunmaktalar. Gerçekten güzel eserler yapılmış ve emek verilmiş. Bu sergide emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.