Milli Eğitim Bakanlığı tüm okul öncesi eğitim kurumlarına "Okul Dışarıda Günü" etkinlikleri kapsamında derslerin açık havada yapılması çağrısında bulundu.

Bunun üzerine Atatürk Anaokulu “Okul Dışarıda Günü" etkinliği düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.

BAHŞİ: ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE BUGÜN BİR PROJE YÜRÜTTÜ

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımızın bu yıl başlattığı proje “Okul Dışarıda Günü” projesi kapsamında Atatürk Anaokulu okul bahçesinde etkinlik yapmak amacıyla öğrencilerle birlikte bugün bir proje yürüttü. Bunun açılışına geldik. Gerçekten bütün velilerimiz burada 200 öğrencisiyle birlikte okul bahçesinde okul dışarıda projesi kapsamında değişik etkinlikler yaparak yaptıkları çalışmaları sergileyerek ilimizin bütün okullarında olduğu gibi bugün bu okulumuzda da bu etkinliği gördük. Ben okul müdürümüze müdiremize, yöneticilerine ve tüm öğretmenlerine teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

ALTUN: OYUN ETKİNLİK HER ŞEY DIŞARIDA

Atatürk Anaokulu Müdürü Hediye Tuncer Altun, “Eğitim öğretime Elazığ’a hizmet vermekteyiz. Şu anki etkinliğimiz de okul ve oyun dışarıda etkinliği adı altında bakanlığımızın başlatmış olduğu etkinliği biz de sergimiz ve velilerimizle, öğrencilerimizle, personellerimizle destek veriyoruz. Ve diyoruz ki oyun etkinlik her şey dışarıda” ifadelerine yer verdi.