Palu Esentepe Mahallesinde TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarının bulunduğu alana Palu eski Belediye Başkanı Merhum Mehmet Said Dağoğlu’nun girişimleri ile Bilgin Güç Santralleri Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Mehmet Vehbi Bilgin tarafından yaptırılan 18 derslikli ilkokul da eksiklikler giderildi.

Yaptırdığı okuldan elini çekmeyen İş İnsanı Bilgin, pandemi sonrası eğitime yeniden başlanılan okulun tüm ihtiyaçlarını giderdi.

ALTIN: OKULUMUZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Vehbi Bilgin İlkokulu Müdürü Erdoğan Altın, hayırsever Mehmet Vehbi Bilgin’e teşekkür ederek, “Palu ilçemize Mehmet Vehbi Bilgin İlkokulunu yaptıran Hayırsever Mehmet Vehbi Bilgin okulu yaptırdıktan sonrada okulumuzun ihtiyaç duyulan donanım ihtiyaçları olan resim atölyesi, akıl zeka oyunlar atölyesi, bilişim sınıfı, konferans salonu, satranç sınıfı, okulun dış aydınlatması, anasınıfı malzeme ihtiyaçları ile bahçenin ağaçlandırılması yaptırdı. Ayrıca okulumuzda okuyan öğrencilerden maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyecek ve nakit yardımı yaparak bizleri ve öğrencilerimizi fazlası ile memnun etmiştir. Kendisinin diğer hayırseverlere örnek olması temennisiyle Okulumuz adına çok teşekkür ederiz”  dedi.