Orman Mühendisleri Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Orman Mühendisleri Odası Elazığ Şubesi’nin 16’ıncı genel kurulu gerçekleştirildi. Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere ise Başkan Hidayet Sarı’nın oluşturduğu tek liste ile gidilecek

Orman Mühendisleri Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Orman Mühendisleri Odası Elazığ Şubesi’nin 16’ıncı Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Orman Mühendisleri Odası Şube Başkanı Hidayet Sarı, genel kurula tek liste olarak seçime girdiklerini belirterek, meslektaşlarının özlük haklarını korumak için kurulduklarını söyledi.

Sarı, “Bu senede aynı şekilde seçime giriyoruz. Biz orman mühendisleri odası genel merkezi ve özelde Elazığ şube başkanlığı olarak meslektaşlarımızı meslek örgütü bilinci içerisinde örgütlenen bir kurum bir STK birimiyiz. Şubemize bağlı 14 ilimiz mevcut. 570 civarında bir üyemiz var. Biz bu üyelerimizin özlük haklarını iyileştirilmesinin tüm alanlarda mesleğimizin tanıtılması için mücadele veren bir örgütüz” dedi.

Kongreye katılan Öz Orman İş Şube Başkanı Mustafa Tepe, Toc Bir Sen Şube Başkanı Muhammed Fatih Dursun, Malatya Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Çörtük de, orman yangınlarına değinerek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 2021 yılının orman çalışanları adına zor bir yıl olduğunu kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Söylenecek çok şey var.....

SIRADAKİ HABER

banner137