Elazığ Oto Onarımcılar Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanlığı tarafından olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

ALANBAY: HAKKIMIZI ALMA NOKTASINDA BİR OLACAĞIZ

Toplantıda konuşan Oto Onarımcılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası ikinci Başkanı Mustafa Alanbay, sanayi sitesi esnafının sorunlarını dile getirdi. Alanbay, “Bize buradan bir söz verildi biz 2019’un ilk çeyreğinde dediler ki yeni bir sanayi sitesinin temeli atacağız. 2019 geçti, 2020 geçti, 2021 geçti, 2022 geçti 2023 bitmek üzere halen sanayi sitesi ile ilgili bir çivi çakılmış değil. Biz burada mağduruz biz burada isyankarız. Ben buradan sanayi sitesi esnaflarına sesleniyorum biz hakkımızı alma noktasında bir olacağız, beraber olacağız taleplerimizi en üst mercilere ileteceğiz. Biz çok bir şey istemiyoruz ki biz doğunun incisi bir Elazığ’ı biz olduğumuz konuma gelmek istiyoruz” dedi.  

Elazığ’da Süne İle Mücadele Çalışmaları Başladı Elazığ’da Süne İle Mücadele Çalışmaları Başladı

GÜRKAN: ELAZIĞ’DA ŞUAN CİDDİ SANAYİ ALANLARINA İHTİYAÇ VAR

MÜSAİD Başkanı Tekin Gürkan ise Elazığ ‘a çok acil modern sanayi sitesinin yapılması gerektiğini söyledi. Gürkan, “MÜSİAD olarak bizlerde sanayi alanlarında ciddi sıkıntı çektiğini bizlerde görüyoruz. Başkanımla zaman zaman toplantıda yapıyoruz bu konuda bir araya da geliyoruz. Bir şehrin kalkınması ekonomi ile olur, iktisadi kalkınma ile olur dolayısıyla Elazığ’da şuan ciddi sanayi alanlarına ihtiyaç olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Mevcut sanayi alanımız gerçekten hizmet alma noktasında çok kötü bir durumda. Bu durumda bu konuda Elazığ’a çok acilen orta ölçekle modern sanayi sitesi ihtiyacı olduğunu buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

TÜRKOĞLU: 4 YILDIR YENİ BİR SANAYİ SİTESİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Oto Onarımcılar Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu, yeni sanayi sitesinin Elâzığ’a yapılması gerektiğini altını çizdi. Türkoğlu, “4 yıldır yeni bir sanayi sitesi yapmak için uğraşıyoruz fakat ne yazık ki nereye elimizi atıyorsak önümüze engel koyuyorlar biz bu memleket için çalışıyoruz da ne yapıyoruz. Birisi bir şe yapmak peşinde değil herkes kendisini bir yere götüreyim de ben orada oturayım hiç kimsenin işiyle ilgilenmeyeyim böyle bir kanun adalet var mı?. İşlemlerimizi yürütüyoruz, Ankara’ya gidiyoruz bir Allah’ın kulu el atmıyor bu işe ondan sonrada yarın seçim var efendim bizleri seçin işinizi halledeceğiz bu nasıl olacak seçtiklerimiz bize ne yaptı bugüne kadar” ifadelerini kullandı.