Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, Adaylık açıklamasına katılanlara teşekkür ederek adaylığının kendilerine ve esnaflara hayırlı olmasını diledi.

MACİT: ESNAFIMIZLA HİÇBİR ZAMAN BAĞIMIZ KOPMADI

Macit; “2022 yılında yapılacak olan Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası seçimlerinde başkan adayı olduğumu açıklamak için bugün buradayız. Değerli esnaflarımız, bildiğiniz gibi 2018 yılında yapılan odamız seçimlerinde mevcut yönetim seçimleri kazanmış bizlerde esnaflarımızın takdirlerine saygı duymuştuk.2018 yılında yapılan seçim sonrası esnafımızla aramızdaki bağ hiç bir zaman kopmadı esnaflarımızla birlikte hep el ele ve gönül gönüle olduk”.

MACİT: ESNAFIMIZIN İSTEĞİYLE ADAY OLDUK

Esnafı hiçbir zaman oy olarak görmediklerini ve görmeyecekleri ifade eden Özer Macit; “Esnaflarımız, şahsımın tekrar aday olmasını ve bizleri başkan olarak görmek istediklerini söylemleri üzerine bizler yeniden aday olmaya karar verdik”.

MACİT:SÖZ VERİLEN HİÇBİR PROJE HAYATA GEÇMEDİ

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit; “2018 yılında aday olduğumuzda şimdiki yönetim birçok proje öne sürmüştü. Ama görüyoruz ki geçen 4 yıla rağmen söz verdikleri hiçbir projeyi hayata geçiremediler.4 yıl içinde yaptıkları tek bir şey var, oda mevcut başkanın daha çok medyaya çıkmasıdır. Bunu unutmasınlar basına çıkmakla esnafımızın sorunları çözülmüyor. Esnafımızın sorunları dağ gibi ortada duruyor. Buradan şunu ifade etmek istiyorum, acaba bazıları medyaya çıkmakla çalışıyor yâda iş yapıyor izlenimimi vermek istiyor”