Elazığspor’da 7 Ağustos’da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde İstanbul’da transfer yasağının kaldırılması çalışmalarına devam eden başkan Selçuk Öztürk, transfer yasağını kaldıramaması halinde genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Başkan Selçuk Öztürk, İstanbul’da transfer yasağının kaldırılması için uğraş verdiğini ama henüz olumlu bir gelişme olmadığını ifade ederek bir yandan da takımın önünü tıkamamak adına kongre kararı aldıklarını belirtti.

Şimdiye kadar bir başkan adayıyla yarışıp başkan olmadığının altını çizen Öztürk, bordo beyazlı kulübün geçmişte kayyımlara kaldığını, stadyumunun yıkılarak maçlarını dışarıda oynadıklarından 1. Ligden düştüklerini belirterek, “her zaman takımım için çalıştım, koltuk sevdası gütmedim. Elazığspor başkanlığı benim için bir makam-koltuk sevdası değil; bir şeref olmuştur” diye konuştu.

Kulübün önünü tıkamamak adına kongreye kadar transfer tahtası açamaması halinde aday olmayacağını belirten Elazığspor başkanı Selçuk Öztürk, “şayet tahtayı açabilirsem, takımımız için transferler gerçekleştireceğim” dedi.

8 Eylül’ün transferin son günü olduğunu hatırlatan başkan Öztürk, o güne kadar yasağı kaldırıp transfer yapamadıkları takdirde kongre sonrasında transfer için 23 günlük bir zaman bırakacağını belirterek, görevi transfer yasağını açabilecek bir yönetime devredeceğini söyledi.

“BUNUN TAKDİRİNİ ELAZIĞ KAMUOYUNA BIRAKIYORUM”

Transfer yasağını kaldırabilme çalışmalarında yalnız bırakıldığını da belirten Elazığspor başkanı Selçuk Öztürk, “Bayramda, tüm yorgunluğuma rağmen cansiperane çalışıyorum. Bu konuda tek bırakıldım. Elazığspor Kulübü şehrin tek marka değeri, tek sevinci olmasına rağmen tek bırakılmıştır. Bu şehrimizin gözbebeği Elazığspor adına çok üzücü bir durumdur. Yaptığım her mücadele, her çalışmada tek başımızayız. Bunun takdirini Elazığ Kamuoyuna bırakıyorum. Umuyoruz ki kulübümüz adına hayırlı gelişmeler olur” dedi