Palu ve Karakoçan Kaymakamları Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, Karakoçan Özel İdare Müdürü Selçuk Havuçgil ve Palu Köylere Hizmet Götürme Müdürü Enver Hancı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Palu ve Karakoçan Kaymakamları Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, Karakoçan Özel İdare Müdürü Selçuk Havuçgil ve Palu Köylere Hizmet Götürme Müdürü Enver Hancı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

ALAN: ŞİMDİ YARIM KALAN İŞİ HALLETME ZAMANIDIR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin, Palu Kaymakamı Hulusi teke ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, “Kıymetli Kaymakamlarımız Sayın Abdullah Şahin ve Sayın Hulusi Teke’yi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kovancılar, Palu ve Karakoçan bizim için çok değerli ilçelerimiz. Geçtiğimiz dönemde ilimize kazandırdığımız 6. Bölge teşviklerini ilçelerimizi de kapsayacak bir Karma OSB kurarak faydalandırmayı amaçlıyorduk. Şimdi yarım kalan işi halletme zamanıdır. Ziyaretimize gelen Kaymakamlarımıza ve Müdürlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Karakoçan Kaymakamı Abdullah Şahin ve Palu Kaymakamı Hulusi Teke de Başkan Alan’a görevinde başarılar dileyerek Elazığ için birlikte hizmet edeceklerini vurguladılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137