ELAZIĞ’IN KONAKLAMA İHTİYACI KALMAMIŞTIR…

Park Dedeman Elazığ Otel Müdürü Serdar Küçükyıldız ile Kurumsal Satış Yetkilisi Yusuf Ataş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Alan, “Park Dedeman Elazığ Otelin İlimize kazandıran ve böylesine bir prestij yatırımla ilimiz imajına olumlu katkı sağlayan Sayın Ahmet Ballıca kardeşime şahsınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın Ballıca güler yüzü, mütevazi kişiliği ve beyefendiliği ile her zaman dikkat çekmekte ve takdir görmektedir. Elazığ’a marka bir yatırım kazandırdıkları için ben Ballıca ailesini tebrik ediyorum. İlimiz özellikle son yıllarda konaklama anlamında son derece modern ve marka yatırımlar kazanmış ve artık konaklamayla ilgili bir eksiğimiz kalmamıştır. Oda olarak ilimize gelen tüm konuklarımızı nerede ağırlayabiliriz endişesinden uzak şekilde gönül rahatlığı ile çok büyük organizasyonları rahatlıkla yapabilecek bir altyapıya sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben sizlerin şahsında tüm bu yatırımları ilimize kazandıran çok değerli işadamı arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.

ELAZIĞ TSO’NUN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ…

Park Dedeman Elazığ Otel Müdürü Serdar Küçükyıldız’da Başkan Alan’a göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Sayın Başkanımızın Elazığ ve iş dünyası için girişim ve gayretlerini yakından takip ediyoruz. Kendilerine hem Ramazan-ı Şeriflerini kutlamak hem de tüm bu gayretleri nedeniyle başarı temennisinde bulunmak üzere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Sayın Başkanımıza ve şahsında tüm yönetim kuruluna göstermiş oldukları gayretler nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz” şeklinde konuştu.