Fırat Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Kulübü öğrencileri bir kafede düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 

Fırat Üniversitesi PDR Topluluk Başkanı Ecem Sena Çelik, toplantıda projelerin görüşülüp, karara bağlandığını söyledi.

ÇELİK: ÖNCELİKLE EN YAKIN ETKİNLİĞİMİZ 24 KASIM’DA ÖĞRETMENLER İÇİN KALEM DAĞITMAK

Fırat Üniversitesi PDR Topluluk Başkanı Ecem Sena Çelik, “ Bugün burada toplanma amacımız Fırat PDR öğrencileri ile yapacağımız etkinlikleri planlamak. Öncelikle en yakın etkinliğimiz 24 Kasım’da öğretmenler için kalem dağıtmak bunun için tohum kalem yaptırdık. Sonra engelliler haftası var onun için bir şeyler yapmak istiyoruz. Böyle çeşitli aktivitelerimiz ve PDR alanında etkinliklerimiz olacak.” dedi.

Tüm Sağlık Çalışanları Derneği Elazığ Şube Başkanı İlhan Şen, toplantının gerçekleştirildiği sağlık kültür kafenin kendilerinin bir projesi olduğunu kaydetti.

ŞEN:SAĞLIK KÜLTÜR KAFENİN AMACI SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BİR ARADA TOPLAMAK

Tüm Sağlık Çalışanları Derneği Elazığ Şube Başkanı İlhan Şen, “ Sağlık kültür kafe bir tüm sağlık sektörü çalışanları derneğinin bir projesiydi. Bu projeyi hayata geçirebilmek için değerli işletme sahibimiz Veysel beyden ricada bulunduk. Kendisi de olumlu karşıladı. Bu imkanları bize sağladığı için Veysel beye çok teşekkür ediyoruz. Sağlık kültür kafenin amacı sağlık çalışanlarını bir arada toplamak, bir çatı altında toplamak ve kendilerine bir mekan oluşturma amacı ile bu yolda yürüyoruz. Kafemiz hem sağlık çalışanlarına, hem üniversite öğrencilerine, hem de halka açık olacaktır.” dedi.