PEGASUS Deprem Bölgesinde Uçuşları Ücretsiz Yapacak

PEGASUS Hava Yolları, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa yapılacak uçuşların 12 Şubat'a kadar ücretsiz olacağını açıkladı.

PEGASUS Deprem Bölgesinde Uçuşları Ücretsiz Yapacak

PEGASUS tarafından yapılan açıklamada, deprem bölgelerine insani yardım malzemesi ve arama kurtarma ekiplerinin ulaştırılması için AFAD koordinasyonunda operasyonların sürdüğü belirtildi.

Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı planlanan tüm yurt içi aktarmasız uçuşlar12 Şubat'a kadar ücretsiz olacak.

UÇUŞLAR ÜCRETSİZ OLACAK

PEGASUS tarafından yapılan açıklamada, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamı ücretsizdir! Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kayseri, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı planlanan tüm yurt içi aktarmasız uçuşlarımız 12 Şubat 2023 tarihi de dahil olacak şekilde ücretsizdir. Ek sefer düzenlediğimiz tüm uçuşları flypgs.com veya mobil uygulamamızdan takip ederek, rezervasyon yapabilirsiniz. Deprem bölgelerine destek verebilmek amacıyla AFAD ve yetkili makamların yardım ekipleri ve ihtiyaç duyulan malzemelerin bölgeye ulaştırılması ve depremden etkilenen vatandaşlarımızın tahliyesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137