Polisin "Dur" İhtarına Uymadı Ceza Üstüne Ceza Yedi

Emniyet güçlerinin “dur ihtarına” uymadı… Yaşanan kovalamacanın ardından durdurulan araç sürücüsü ve yanındaki şahsın üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahıslara ehliyetsiz araç kullanma, dur ihtarına ve sokağa çıkmama yasağına uymamaktan toplam 13 bin 800 lira ceza kesildi

Polisin "Dur" İhtarına Uymadı Ceza Üstüne Ceza Yedi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da Ramazan Bayramı süresince uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla denetim ve kontrollerini aralıksız sürdürdü.

Yürütülen çalışmalar kapsamında asayiş ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalar sırasında; bir araç durdurulmak istendi..

 

“DUR” İHTARINA UYMADI KOVALAMACA BAŞLADI

‘DUR’ ihtarına uymayarak, ekiplerden kaçan araç sürücüsü yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

 

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Sürücü ve yanında bulunan şahsın üzerinde ekipler tarafından arama yapıldı. Aramada 9 gr toz esrar, 2 adet fişeklenmiş halde kubar esrar ve uyuşturucu özelliği olan 1 adet lycra hap ele geçirildi.

 

TOPLAM 13 BİN 800 TL PARA CEZASI KESİLDİ

Gözaltına alınan araç sürücüsüne dur ihtarına uymamaktan ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 7 bin 500 lira trafik idari para cezası uygulandı.

Ayrıca, Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılan iki şahsa “Sokağa Çıkma Yasağını” ihlal etmekten de toplam 6 bin 300 lira idari para cezası uygulandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ayhan
Ayhan - 4 yıl Önce

Şimdi siz kendinize haberci süsü veriyorsunuz değilmi. Olay nerde olmuş ne zaman olmuş, hey yavrum hey. Bizede bunu haber diye okutuyorsunuz ya

Gakgoş
Gakgoş - 4 yıl Önce

Kardeşim hapın adını neden veriyorsunuz ? Şimdi bunu okuyan öğrenen olacak. Bu tür maddelerin adının verilmemesi gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Allah belalarını versin bu şehrin gençlerini zehirleyenlerin de..

Murat
Murat - 4 yıl Önce

Balkondan izliyorum ne alaaa Ramazan Bayramı arabalar vızır vızır geçiyor Yasaklar kurallara uyanlara galiba( Cumhuriyet Mah)

Ahmet
Ahmet - 4 yıl Önce

Bu kadar kötü bir habercilik anlayışı olamaz ya;inanın olamaz.Nedir bu Elazığ medyasının haber anlayışı böyle arkadaşım?Yüzünüz kızarmıyor mu hiç yahu?Hiç mi aynaya bakıp utanmıyorsunuz?Yapılan bunca eleştiriler size bir şey anlatmıyor mu hiç?Derhal istifa edin topyekün halde.Sokaktan geçen kimi çevirirseniz sizin yaptığınız bu işi yapar.

SIRADAKİ HABER

banner137