Özel bir sağlık kuruluşunda Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

ATİKELER: “İYİ PARTİ’DEN ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM”

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, “Kurulduğu ilk günden beri İYİ Parti’nin içinde olan her kademesinde görev alan bir vatandaş olarak İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum. Dürüst siyaset yapmak, güler yüzlü ve çalışkan olmak, vatandaşlarımızın önünü açmak, sıkıntı ve sorunlarını çözmek için var mısınız derseniz varım diyorum. Dürüst olacağıma, çok çalışacağıma, şeffaf olacağıma, kapımın, telefonumun açık olacağına, vatanın bölünmez bütünlüğü için çalışacağıma, halkımızın refahı huzuru için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Ülkemizin geleceğinin kurtulması için tek lider olduğuna kesinlikle inandığım Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in emrinde hangi görev olursa olsun çalışacağımı belirtiyor, vatandaşlarımın dualarını ve desteklerini istiyorum.” dedi.

ATİKELER: “İŞÇİ, EMEKLİ VE MEMUR AÇLIK SINIRI ALTINDA YAŞAMAYA MAHKUM EDİLMİŞ”

Memura ve emekliye verilen zam oranını eleştiren Prof. Dr. Atikeler, “Son yıllarda ülkemizin içine düştüğü sıkıntılı tabloda işsizlik ordusu almış başını gitmiş, işçi, emekli ve memur açlık sınırı altında yaşamaya mahkum edilmiş, binlerce esnaf siftahsız dükkan kapatmaktan usanmış ve sonunda tezgahını bırakmak zorunda kalmıştır. Bu şartlar Sayın Meral Akşener Öncülüğünde İYİ Parti’nin kurulmasını gerektirmiş ve milletimize ışık olmuştur. Mevcut siyasilerden yeterli desteği bulamayan değerli vatandaşlarımız teveccüh göstermiş, siyaseten yaklaşık 7 yıldır birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sayın Meral Akşener’in peşinde koşmaya başlamıştır. Özellikle deprem sonrası Elazığ’ımızın gerek ekonomik gerek hukuki gerekse sosyal anlamda sahipsiz görüntüler vermesi hepimizi üzmüş,  halkımızdan gelen ciddi destek nedeniyle de İYİ Parti Elazığ’da yükselerek iyi bir alternatif oluşturmuştur.” diye kaydetti.

PROF. DR. MUSTAFA KEMAL ATİKELER KİMDİR?

1959 Yılında Antalya’da Doğan Atikeler, İlk ve Ortaöğretimini Konya’da Tamamladı. 1978 yılında Ankara Tıp Fakültesini kazandı. Üroloji İhtisasımı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapan Atikeler, Fırat Üniversitesi’nde doçent ve 2007 yılında da Profesör unvanını aldı. Atikeler, Evli 6 Çocuk babası.

Elazığ Belediyesinde Müdürler Değişmeye Başladı Elazığ Belediyesinde Müdürler Değişmeye Başladı