MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Mustafa Paşa Mahallesi’nde kahvehane toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOBAN: BU ŞEHRİN ÜZERİNDEKİ TOZU KALDIRMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞIYORUZ

Bilal Çoban, “Bir sözden, bir sazdan dinlediğim, bir sitemden, bir gözden fark ettiğim bu şehrin hep böyle son adamı gibi çalıştık. Dedim ki burayı ben düzeltirim, ben düzeltebilirim. Hep böyle geriye baktım, dedim ki yok. O değilmiş. Mecburen bir yerden bir ihlas almak gerekiyor. Ben kendi gazımı kendim oluşturdum. Dedim ben yapabilirim, ben edebilirim. Biraz akademik tarafımıza, biraz insanlara dokunmaktan o yükü hissetmekten kaynaklanmış olabilir. Ama tabi karşımızda böyle ciddi bir yapı olmasına rağmen bizde benzin yok, para yok zor şartlar altında 9 sene kora kor bir mücadeleyle ama doğmatik de bir şey olması lazım. Hep böyle son adam gibi çalıştım. Bana bu birinci dönemde destek olursanız ikinci dönemdeki seçimleri de tek başıma kazanabilirim. Bir mitingle seçim yapar ve bir mitingle seçimi o şekilde kazanırız. Bu nasıl olacak? O beş sene iyi çalışacağız. Düzgün çalışırsak, söylediğimizi yaparsak, o beş sene boyunca içinizden işsiz olanlar bana yardım ede. Sadece iş değil, bunu gönül işi olarak kabul eder, bizimle beraber yürür gece gündüz çalışırsa biz kimseyle düşman değiliz, kimsede bize düşman değil. Beş senenin sonunda insanlar derki geçmiş dönemde ben oy vermemiştim ama ben bu dönem bu arkadaşlarımıza oy vereceğim çünkü bunlar bu belediyeciliği biliyor. Hayal ediyoruz, arzu ediyoruz, bununla ilgili çalışmalarımız var, stratejik planlarımız hazır. Neler yapacağımızı çok iyi hesaplamış ve bu şehrin üzerindeki tozu kaldırmak için çok uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilal Çoban, vatandaş toplantısının ardından Çarşı Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek hem sorunları dinledi hem de istişarelerde bulundu.

HABER: SITKI TAŞEL