Fırat Üniversitesi Hastanesi konferans salonunda düzenlenen emeklilik töreninde ilk önce Prof. Dr. Bülent Müngen’in özgeçmişi bir slaytla anlatıldı.

Yapılan törende birçok öğretim üyesi duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Törende konuşan Fırat Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner Feyzi DEMİR, kendilerine sağladığı Yüksek eğitim ve öğretim için kendisine teşekkürlerini sundu ve kendisini her zaman saygı ve sevgiyle anacaklarını söyledi.

Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner Feyzi Demir, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Murat Gönen ve Nöroloji Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Ferhat Balgetir Prof. Dr. Bülent Müngen’e bir teşekkür Plaketi sundu.

Törene katılan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz’da, 1988 Yılından beri Prof. Dr. Bülent Müngen’in, Fırat Üniversitesi Hastanesine, Tıp fakültesine, hem de yaklaşık 34 yıldır da Elazığ’a ve bölgeye nöroloji alanında hizmet ettiğini, Fırat Üniversitesi Tıp fakültesinde ve Fırat Üniversitesi Hastanesinde, Nöroloji Anabilim Dalının kurulması ve bugünlere gelmesinde çok büyük emeğinin olduğunu, kendisinin çok iyi bir Nöroloji ekibi bıraktığını dile getiren Kaygusuz, Prof. Dr. Bülent Müngene, teşekkür etti. Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, günün anlam ve önemine binaen, Prof. Dr. Bülent Müngen’e bir teşekkür Plaketi sundu.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kavaklı’da, Prof. Dr. Bülent Müngen’in, Nöroloji Anabilim Dalını büyük emeklerle kurup bu zamanlara taşıdığını, kendisinin birçok akademisyen ve asistan yetiştirdiğini dile getirdi ve Prof. Dr. Bülent Müngene teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Ahmet Kavaklı, Prof. Dr. Bülent Müngen’e Tıp Fakültesi adına bir teşekkür Plaketi sundu.

Ayrıca yapılan emeklilik töreninde bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Ana Bilim dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kutbeddin Demirbağ’da Prof. Dr. Bülent Mengen’i her zaman bir büyükleri ve bir ağabeyleri olarak gördüklerini, Prof. Dr. Bülent Müngen’in aslında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinin Kurucu iradesinin temel taşlarından biri olduğunu söyledi. Demirbağ, Prof. Dr. Bülent Müngen’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fırat Üniversitesi Hastanesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal Üstündağ’da yaptığı Konuşmada, Prof. Dr. Bülent Müngen’in hastalara karşı Müşvik ve şefkatli, öğrencilerine karşı yardım sever birisi olduğunu dile getirdi ve kendisine verdiği hizmetler için teşekkür etti.

Fırat Üniversitesi Hastanesi 10. Kat Konferans salonunda gerçekleştirilen emeklilik törenine Fırat Üniversitesi Hastanesi ve Fırat üniversitesi Tıp Fakültesinden birçok Akademisyen ve Öğretim Üyesi ile idari personel katıldı.