Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Keleştimur emekli oldu.

Fırat Üniversitesi Hastanesi 10. Kat konferans salonunda Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Keleştimur için bir emeklilik töreni düzenlendi.

Düzenlenen törende Keleştimur ile ilgili bir biyografi sunumu yapıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Haluk Keleştimur, bu günlere gelmenin kolay olmadığını, çok büyük emeklerle bugünlere gelindiğini, güzel birçok işe imza atıldığını ifade eden Keleştirmur, mesai arkadaşlarından ayrılmanın çok kolay olmadığını söylerken duygulandı ve hiçbir arkadaşından incinmediğini kırılmadığını ifade etti.

Keleştimur, Herkesten helallik istedi ve kendisinin Fırat Üniversitesi’ ne olan hasretini bir dörtlükle ifade etti.

‘’Fırat’a hasretlik başladı içimde şimdiden

İnşaallah daha gür akmaya başlar bugünden

Sesin yankılansın gurbet elden

Diner gözyaşlarım o zaman gerçekten’’

GÜRGÖZE: BİRİKİMLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Törende konuşan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, Tıp Fakültesi’ nin 39. yılında olduğunu, köklü bir üniversite olduğunu, emekli hocalarımızın git gide arttığını hocalarımızın gittikleri için üzüldüklerini ancak bir taraftan da mutlu olduklarını, birçok anabilim dalında inşallah yerlerini dolduracak, gidenlerden daha iyi olacak bir birikim bıraktıklarını belirrti ve Prof. Dr. Haluk Keleştimur’ a birikimleri için çok teşekkür etti.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze tarafından Prof. Dr. Haluk Keleştimur’ a günün anlam ve önemine binaen plaket takdim edildi.