Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanlığı Tarafından Parti Kurucusu Merhum Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Vefatının 3.Yıldönümünde Anma Programı Düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen anma programına Bağımsız Türkiye Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hakan Şekercigil, Partililer, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEKERCİGİL: PROF. DR. HAYDAR BAŞ HOCAM EVRENSEL BİR DEĞERDİR

Bağımsız Türkiye Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hakan Şekercigil, Merhum Haydar Baş’ın projeleri ile insanlığın ihtiyacı olan her konuda çözümün adresi olduğunu dile getirdi. Merhem Haydar Baş’ın evrensel bir değer olduğunu ifade etti. Şekercigil, “Hazreti Peygamber’den sonra İslam tarihi boyunca yazılamamış olan Ehlibeyt Külliyatını kaleme almak ona nasip oldu. Dünya tarihinde hiçbir bilim insanının, ekonomistin ya da filozofun yazamadığı bir ekonomi modelini Milli ekonomi modelini ortaya koydu. O daha önce hiç kimsenin yazamadığı ‘Hoş Geldin Atatürk’ eseriyle de ülkemizde devlet, millet, asker, sivil çatışması çıkarmak isteyen fitnecilerin fitnelerini bertaraf etti. Prof. Dr. Haydar Baş hayatını boyunca ortaya koyduğu projelerle bizlerin ve tüm insanların ihtiyaç duyduğu her konuda çözümün adresi oldu. Prof. Dr. Haydar Baş hocam evrensel bir değerdir ve asla unutulmaması, unutturulmaması gerekir” dedi.

EROL: HOCA, İYİ BİR GÖNÜL ADAMIYDI

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Merhum Haydar Baş’ın iyi bir gönül adamı olduğunu, bıraktığı eserlerin Türkiye için umut olacağını söyledi. Erol, “Hocayı saygıyla anmak lazım. Hoca, iyi bir bilim, ilim, siyaset ve iyi bir gönül adamıydı. Hocam gerçekten Türkiye için bir kayıptı. Ama bıraktığı eserler ve kadroları Türkiye için umut olacağını düşünüyorum. İnşallah Hüseyin Baş’ta 28. Dönemde parlamentoda sırt sırta vereceğiz gönül gönüle vereceğiz birlikte Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini en iyi şekilde gündeme getireceğiz” şeklinde konuştu.

KAYACI: HAYDAR BAŞ ÜLKESİNE AŞIK BİRİYDİ

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı, Haydar Baş’ın ülkesine sevdalı olduğunu dile getirdi. Kayacı, “Bu ülkenin toprağına açıktı, çakılına aşıktı, Kürt’üne, Laz’ına, Türk’üne, Alevi’sine, Sünni’sine bu toplumun a’dan z’ye her şeyine aşık bir insandı. Prof. Dr. Haydar Baş hocamla beraber 47 yıllık beraberliğimde şunu gördüm o zeki bir insandı kendisinden sonraki dönemi düşünerek dizayn etmiş bir insan” ifadelerini kullandı.

Başkan Havabulut’tan Evlenecek Çiftlere Düğün Hediyesi Başkan Havabulut’tan Evlenecek Çiftlere Düğün Hediyesi