Fırat Üniversitesi Eski Rektörü ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp İsbir Medya kuruluşumuzu ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya geldi.

Şair - Yazar Zekeriya Bican, medya kuruluşumuzu ziyaret eden Fırat Üniversitesi Eski Rektörü ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp İsbir’e isminin baş harflerinden oluşan akrotiş şiirin yer aldığı plaketi takdim etti.

Fırat Üniversitesi Eski Rektörü ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eyüp İsbir, depremin yaralarının sarıldığını ifade ederek, yıkılan yerleri gördükçe hüzünlendiğini söyledi.

İSBİR: İNŞALLAH DEPREMİN YARASI BİR AN ÖNCE SARILIR

İsbir, “Deprem büyük bir afet. Ama devletimizde elinden gelen her türlü imkanı kullanmak suretiyle o depremin yaralarını sarıyor. İnşallah çok kısa zamanda tamamlanır. Çünkü ben Elazığ’da doğan bir insan olarak sokaklarda gezerken o eski Elazığ’ın sokaklarında yıkılan ve yeniden yapılmaya çalışan inşaat alanındaki yerleri gördükçe hüzünleniyorum. Oralarda çok büyük hatıralar vardı. İnşallah depremin yarası bir an önce sarılır ve Elazığ o travmanın etkisinden kurtulur” dedi.

Prof. Dr. İsbir, Elazığ’ın beklenen ve özlenen günlerine geri dönmesini temenni etti.