Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Aday Adaylığını Açıkladı

Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Çavaş Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. 

Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Aday Adaylığını Açıkladı

Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’na giderek Elazığ Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

Milli görüş politikası ile hizmete hazır olduğunu belirten Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Elazığlılardan destek beklediğini ifade etti.

ÇAVAŞ: HEMŞEHİRLERİMİN DUASINI VE DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Çavaş, “Hem ülkemizin hem de ilimizin dahili ve harici problemlerinin Genel Başkanımı Sayın Dr. Fatih Erbakan beyin liderliğindeki partimizin ortaya koyduğu milli ve manevi değerleri esas alan milli görüş politikaları ile çözüleceğine olan inancım tamdır. Bu nedenle 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinde Yeniden Refah Partisinde Elazığ milletvekili aday adayı olarak bugün huzurunuzda açıklıyorum. Bu sürecin ülkemize milletimize, ilimize, partimize, bizlere hayırlı olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Ötekileştiren değil kucaklayan, ayrıştıran değil birleştiren, şahsi menfaatlerini değil millete hizmeti gaye edinen dürüst, ilkeli, şeffaf bir siyasi anlayış ile ülkemize ve Elazığ’a hizmet etmek için siz değerli hemşehirlerimin duasını ve desteğini bekliyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Akademisyen Prof. Dr. Mehmet Çavaş’a başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137