Prof. Dr. Naci Görür Tepki Gösterdi

Bilim Akademisi Üyesi Deprem Uzmanı Elazığlı Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’da meydana gelen depremden hemen sonra görüş isteyen televizyonculara sert tepki gösterdi.

Prof. Dr. Naci Görür Tepki Gösterdi

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından hemen televizyonlara çıkmama kararı aldığını duyurdu.

 

“TELEVİZYONLAR BENDEN GÖRÜŞ ALMAK İSTİYORLAR”

Hemşehrimiz Naci Görür, “Şimdi size bir kararımı açıklamak istiyorum. Bu kararım medya ile ilgili. Hoşgörülerine sığınarak bir rahatsızlığımı iletmek istiyorum. Bir yerde deprem olur olmaz, telefonum kilitleniyor ve televizyonlar benden görüş almak istiyorlar. Onlara “deprem daha birkaç dakika önce oldu. Üzerinde çalışmadan nasıl konuşabilirim” dediğimde “olsun hocam siz birşeyler söylersiniz” diyorlar. Kanaatime göre bu yaklaşım depremi hafife almaktır. 1-2 saat sonra konuşalım deyince de gündemden düşer deyip kabul etmiyorlar” dedi.

 

“TELEVİZYONLAR BİZİ BİR ARAÇ GİBİ KULLANIYOR”

Depremlerin hemen ardından televizyon yayınlarına katılmayacağını duyuran Prof. Dr. Naci Görür, “Üzülerek görüyorum ki televizyonlar bizi bir araç gibi kullanıyor. Bunu üzerine ben de artık hemen deprem sonrası ayak üstü konuşmamaya karar aldım. Umarım medyadaki arkadaşlarım beni anlayışla karşılarlar” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
adam gibi adam
adam gibi adam - 4 yıl Önce

adam gibi adam hocamız

gakgo
gakgo - 4 yıl Önce

helal olsun, akademisyenlik ilkelerle yapılır. hoca da bilimsellik ilkesini hayata geçirme kararı almış inş. tutarlı olur.

Kürşat
Kürşat - 4 yıl Önce

Adam bekliyorki,medyada gündeme gelsin,tenkitleri ve ekestirileri alınca aklı başına geldi.Yeryuzunun allemeleri bir araya gelse depremi bilemez,bilmeleri mümkün değil iken, konuşmalar lafı guzaftir.Yok fay mış,yok tursilmiş geçin bunları, kim gidip yetaltini gezmiş de bunları tesbit etmiş.40 yıllık Mühendise kimse yutturamaz.Hic deprem olmayacak dedikleri Konya da, Mersin'de bir hafta sonra deprem oldu, beyefendiler den tık ses yok.Dúşün yakamizdan.

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 4 yıl Önce

Hocam 1874 ve 1875 de peşpeşe iki büyük depremi yaşamıştı. Şimdi bu faylar yüzelliyıldır sesiz. Bunlar deprem tekerür periyodu ne zama m

SIRADAKİ HABER

banner137