Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde Prof. Dr. Nazir Dumanlı moleküler klonlama ve aşı geliştirme laboratuvarı açıldı.  

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Parastoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sami Şimşek, laboratuvarın açılmasıyla birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Fariz Çelik: Geçici Vergi Dönemlerinde Bilanço İstenmesi Yanlış Bir Uygulamadır Fariz Çelik: Geçici Vergi Dönemlerinde Bilanço İstenmesi Yanlış Bir Uygulamadır

ŞİMŞEK: AŞILAR GELİŞTİRME YÖNÜNDE ADIMLAR ATMIŞ OLACAĞIZ

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Parastoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sami Şimşek, “ öncelikle destek olan hem ilgili firmalara hem de üniversitemize çok teşekkür etmek istiyorum özellikle Rektör hocamızın desteği çok önemliydi. Parastoloji Anabilim Dalı Türkiye’de oldukça önemli bir yerde kendi grupları içerisinde. Bu laboratuvarda özellikle son covid pandemisinden sonra aşı geliştirme olaylarının önem kazanmasından dolayı parassal hastalıklara aşı geliştirme ve bununla ilgili çalışmalar yapılacak. Zaten alt yapımız belli bir noktadaydı. Bu alt yapı dahada güçlendi böylelikle çok daha iyi çalışmalar ve parassal hastalıklara yönelik aşılar geliştirme yönünde adımlar atmış olacağız” dedi.