Prof. Dr. Yasemin Açık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaparak hemşehrilerine teşekkür etti.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlere bağımsız olarak giren ve 35 bine yakın oy alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık seçim sonuçlarının ardından açıklama yaptı.

Elazığlı vatandaşlara seslenen Prof. Dr. Yasemin Açık, “değerli Hemşehrilerim, Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı olarak yola hemşehrilerimizin kararı ve desteği üzerine çıktık. Bu şehrin bir evladı olarak şehrimize yaptıklarımızı ve milletvekili seçilmemiz durumunda yapacaklarımızı anlattık. Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştık, hemşehrilerimize ulaşmaya gayret ederek sorun ve beklentilerini dinledik. Yapılan seçim sonucunda hemşehrilerimizden büyük bir destek almamıza rağmen milletvekili seçilmemiz nasip olmadı.  Bağımsız bir aday olarak, kesin olmayan sonuçlara göre daha önceki seçimlerde görülmeyen düzeyde 14 bin dolayında geçersiz oyun bulunması gibi seçim sisteminden ve seçim uygulamalarından kaynaklı yaşadığımız çok sayıda olumsuz etken halkımızın teveccühünün sandıklara tam olarak yansımasını engellemiştir. Bütün bu etkenlere rağmen hemşehrilerimizin 35 bin’e yakın geçerli oy vererek ortaya koyduğu iradenin benim için çok kıymetli olduğunun bilinmesini istiyorum” dedi.

PROF. DR. YASEMİN AÇIK: ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Açıklamasında Elazığ’a olan sevgisine bir kez daha vurgu yapan Prof. Dr. Yasemin Açık, “Benim Elazığ sevdam, siyasal sonuçlara bağlı bir sevda değil; ömür boyu sönmeden var olacak bir tutkudur. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da şehrimiz için elimden geleni yapmaya durmaksızın devam edeceğim. Seçimde bana büyük bir destek veren, bana oy veren Elazığlı hemşehrilerime en içten şükranlarımı sunuyorum. Dualarıyla bana destek olan büyüklerimize, varlıklarıyla mutluluk duyduğum kadınlarımıza, gelecek ışığımız gençlerimize ve benimle birlikte gönüllü olarak çalışan arkadaşlarıma gayret ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekili olarak seçilen arkadaşlarımı da tebrik ediyor ve kutluyorum. Seçim sonuçlarının şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 18:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137