Prof. Dr. Yasemin Açık: İddialar Doğru Değil

ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bazı basın yayın organlarında yayımlanan ve doğru olmayan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Açık, hiçbir siyasi parti ile herhangi bir siyasi makam için görüşmesinin ya da talebinin olmadığını ifade etti.

Prof. Dr. Yasemin Açık: İddialar Doğru Değil

ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık bazı basın yayın organlarıyla yer alan gerçek dışı iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Yasemin Açık yapmış olduğu açıklamada, “Bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarından şahsımla ilgili doğru olmayan, gerçek dışı haber ve paylaşımlar üzerine açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır.

1-Uzun yıllara dayanan tanışıklığımız olan Zeki Kaplan Bey'in oğlunun düğün törenine il dışında olmam nedeniyle maalesef katılamadım. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilemek adına, düğüne sadece takı gönderdim.

2-Düğün törenindeki takı merasiminde; gerçek dışı haber ve sosyal medya paylaşımlarında bahsedildiği gibi bir anons yapılmamış, ismim anons edilirken herhangi bir siyasi parti ile aynı cümlede de kullanılmamıştır.

3-Haberlerde yer alan siyasi parti veya başka partiler ile herhangi bir siyasi makam için hiçbir görüşmem olmamıştır.

4- Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de aziz şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için emek vermeye, üretmeye, çalışmaya devam edeceğim. Bu tür asılsız iddialar ve manipülasyonların şehrim ve bölgem için emek verme azim ve motivasyonumu daha da artırdığının bilinmesini isterim. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hamdi
Hamdi - 3 yıl Önce

Ak partiden başkası yalan sen akıllı kadınsın o kadar farbika mal mülk yazık etme bunlarla iş yapılır hiç

elazığlı
elazığlı @Hamdi - 3 yıl Önce

utanmadan malına çökeriz demeye getiriyor... yazıklar olsun ne hale getirdiler memleketi

turan
turan @Hamdi - 3 yıl Önce

niye nolurki ak partiden başkasını seçerse? malına mülküne fabrikasına ne olur ak partiden başkasını seçerse?

turan
turan - 3 yıl Önce

niye nolurki ak partiden başkasını seçerse? malına mülküne fabrikasına ne olur ak partiden başkasını seçerse?

SIRADAKİ HABER

banner137