İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 17 bina yıkıldı. Enkaz altında kalanların kurtarılması için ekipler seferber olurken Türkiye’nin kalbi İzmir için atıyor.

SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık da İzmir için harekete geçti. Prof. Dr. Açık, SEZA Açılım Grubun İzmir’de bulunan “Ege Palas” otelini İzmir’in emrine açtı.

PROF. DR. AÇIK, OTELİNİ İZMİR İÇİN AÇTI

Prof. Dr. Yasemin Açık, İzmir’in en büyük otellerinden biri olan Ege Palas Oteli’ni Elazığ’dan İzmir’e giden arama kurtarma ekipleri başta olmak üzere diğer şehirlerden İzmir’e yardım için giden ekiplerin konaklaması için hazırlanması talimatını verdi.

Otel kısa sürede ekiplerin konaklanması için hazırlandı ve il dışından İzmir’e yardım için giden ekiplerin kullanımına sunuldu. İzmir’deki depremzedelerin yanında yer alan Prof. Dr. Yasemin Açık bu davranışıyla İzmir’de vatandaşlardan takdir topladı.

PROF. DR. AÇIK, ELAZIĞ’DA DA TÜM TESİSLERİNİ ELAZIĞLILARIN EMRİNE AÇMIŞTI

Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde de tüm tesislerini depremzedelerin kullanımına açmıştı. Depremin ardından dışarıda soğukta kalan vatandaşlar Prof. Dr. Açık’ın tesislerinde barınma ihtiyacını gidermişti. Prof. Dr. Yasemin Açık ayrıca Elazığ’da belirli noktalarda depremzedelere sıcak yemek dağıtımı da yapmıştı.