Protokol Eşlerinden Yaşlılara Ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın Eşi Ayşe Yırık protokol üyelerinin eşleri ile birlikte, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde yaşlıları ziyaret etti.

Protokol Eşlerinden Yaşlılara Ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın Eşi Ayşe Yırık, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın eşi Hülya Göktaş, Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız’ın eşi Gülçin Yıldız ve Emniyet Müdürü Celal Sel’in eşi Neşe Sel 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ev ziyaretlerinde bulundu.

Protokol eşleri, ilk olarak 2012 yılında Mardin Nusaybin’de şehit olan Jandarma Başçavuş Coşkun Göl’ün annesi Hüsna Göl ziyaret etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Ayşe Yırık, şehit annesine sarılarak teselli etti.

Bir sonraki durak ise 78 yaşındaki Saadet ve 85 yaşındaki Arif Balbal çifti oldu. Sol bacağından sakatlanan Saadet nineye geçmiş olsun dileklerini ileten Protokol eşleri, çifte çeşitli hediyeler verdi.

Ayşe Yırık son olarak Vali Erkaya Yırık ile birlikte Şehit Hava Mühendisi Kademe Üstçavuş Ebubekir Çakıcı’nın annesi Güler Çakıcı’yı ziyaret etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Huzeyfe
Huzeyfe - 2 yıl Önce

Toplumun gerçekleri ortada,bunlar fantezi peşinde.Iki camiyi faaliyete geçirmeyenler işte böyle gider Şimdi Ankara'da parklarda,yaşlı,genç sporcuları ziyaret et artık,bol bol vaktin olur.

SIRADAKİ HABER

banner137