Radyo Kent Yeni Yayın Dönemine Başladı

Eski radyocuları bünyesine toplayan Radyo Kent yeni yayın dönemine başladı.

Radyo Kent Yeni Yayın Dönemine Başladı

Elazığ'ın müzik ve haber radyosu Radyo Kent yeni yayın dönemine başladı.

Sektörde 30 yıla yakın bilgi ve birikimiyle adından söz ettiren Mustafa Karatepe’nin sahibi olduğu Radyo Kent, yeni yayın dönemi için eski radyocularla yola çıktı.

Radyo Kent’in yayın akışına yeni programlar ekledi. Radyoda haftanın belirli gün ve saatlerinde yaşam, sağlık, eğitim, dini, siyasi içerikli programlar yer alacak. Ayrıca çiftçinin sesi, kentin durağı, mahalli kültür, panorama, günün içinden gibi programlar da dinleyicilere ulaşacak.

MÜZİK FORMATI DEĞİŞTİ

Radyoda yapılan en önemli değişiklik ise müzik formatı oldu. Radyo yönetiminin aldığı kararla bundan böyle arabesk ve fantezi müzik dahil her türlü müzik yayını yapılacak.

KARATEPE: HER YAYINCININ KENDİNE AİT BİR MÜZİK FORMATI OLACAK

Radyo Kent Sahibi Mustafa Karatepe, "Bugüne kadar tek düzey bir yayıncılık anlayışımız vardı. Daha önce tek bir müzik rotası çizmiştik. Bundan sonra her telden müzik olacak radyoda. Arabeski de olacak, halk müziği de olacak, mahalli müzik de olacak. Her yayıncının kendine ait bir müzik formatı olacak" dedi.

Yeni yayın dönemine gümbür gümbür giren Radyo Kent’te efsane isimler yayın yapacak. 90’lı sesler, yeni yayın döneminde Radyo Kent kadrosuna katıldı.

Yeni yayın döneminde Serap Çiçek, Mustafa Gür, Köksal Yılmaz, Ziyaddin Akgüneş, Ali Kaya, Vahap Yüzgeç, Fikriye Susam, Bircan Çınar, Nesrin Baysal, Taner Şahin, Aziz Dinç, Gülşah Altaş ve Murat Atılgan dinleyicileriyle bir arada olacak.

GÜLŞAH ALTAŞ’A YENİ GÖREV

Yeni yayın döneminde Elazığ'ın sevilen ve güçlü seslerinden biri olan Gülşah Altaş, Radyo Kent'in Genel Müdürlüğü görevine getirildi. 4 yıldır Radyo Kentte 'Kentin Durağı' adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu başarıyla yürüten Gülşah Altaş, bu görevi de sürdürecek.

KARATEPE: ELAZIĞLILAR RADYO YAYINCILIĞINI BİR KEZ DAHA SEVECEK

Efsane isimlerin bir arada olacağı Radyo Kent yeni yayın dönemiyle ilgili açıklamada bulunan Mustafa Karatepe “Yıllardır özlemini duyduğumuz seslerin artık radyomuz dinleyenleri ile buluşacak olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Her bir sesin ayrı güzelliğinin olduğunu biliyoruz. 90’lı yıllardan beri sesleriyle yürekleri okşayan değerli duayenler radyomuz yayınlarına ayrı bir güzellik katacak. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yayın döneminin hayırlı olmasını diliyor, tüm dinleyenlerimizin 90.5 frekansını takip etmelerini temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
A.YILMAZ
A.YILMAZ - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun.. Yüreği güzel insanlar bir araya toplanmış.. simalarını görmeden,sevdigimiz,seslerinin tınısını unutamadigimiz,aileden biriymiş gibi evlerimize,gonüllerimize giren canlar.iyiki varsınız..

SIRADAKİ HABER

banner137