12 Eylül Darbesi öncesinde şehit olan ülkücü vatandaşlar için Kızılca Hamam’da ‘Ülkücü Şehitleri Anma Programı’ düzenlenecek.

Anma programının bir diğer ayağı da Elazığ’da yapılacak. Elazığ Asri Mezarlıkta da saat 18.00'da anma programı gerçekleştirilecek.

Düzenlenecek olan programla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek açıklamalarda bulundu.

ÇİÇEK: ELAZIĞ’DA ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

Raif Çiçek, “Türk İslam aleminin lideri Bilge İnsan ülkemizin ve milletimizin umudu ve güvencesi Sayın Devlet Bahçeli Bey 12 Eylül öncesi ülkemizin milletimizin bekası için dinsiz komünistler örgütlerce mücadele ederken şehit edilen ülkücüler için bu gün Kızılca Hamam’da bir anma toplantısı düzenlenecektir. Elazığ’da da idam edilerek şehit edilen rahmetli Cevdet Karataş için cezaevi arkadaşları bu gün saat 18’de Asri mezarlıkta anılacaktır anma toplantısını düzenleyen taş medreseli kardeşlerimden Allah razı olsun der; Peygamber efendimiz (sav) bir hadisinde... Hadis-i şerifte buyuruluyor ki: ''Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin! Ne kadar seversen  sev, bir gün ayrılacaksın! Ne yaparsan yap, ister iyi, ister kötü, karşılığını göreceksin! Sadi-yi Şirazi buyuruyor ki: ‘Gönlünü dünyaya bağlama, dünyanın bekâsı yok, geçip gidiyor. Gönlünü halka da bağlama, halkın da vefası yok... Gönlünü Rabbine bağla! Bir kul için O'ndan daha güzel bir sığınak yoktur’ Rabbimden dinimiz milletimiz vatanımız için şehit olmuş bu günde ülkemizin bekası için kahramanca mücadele eden şehit olmuş tüm asker, polis, koruyucu diğer güvenlik mensuplarını rahmetle minnetle saygıyla anıyorum mekanları cennet olsun diyorum. Herkese hayırlı cumalar sevgi ve saygılarımla selamlar” ifadelerini kullandı.