Raif Çiçek: Liderimize Sadakat İle Bağlıyız

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sadakat ile bağlı olduğunu söyledi.

Raif Çiçek: Liderimize Sadakat İle Bağlıyız

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek, kirvesi taş medreseli cezaevi arkadaşı Nejdet Turan’ın abisinin taziyesinde taş medreseli arkadaşları Şevket Canpolat, Mesut Uçar, Fethi Erdoğan, Orhan Özçelik, Ayhan Özdemir, Yaşar Orhan, İsrafil Top Arif Sayın, Zafer Yetiş Mürşit Ser, Osman Kızılkoca, Fethi Can, Fatih Canpolat ve diğer misafirlerle bir araya geldi.

Çiçek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türk milletinin ve dünya insanlığının kurtuluş vizyonu için yaptığı açıklamaya değindi.

ÇİÇEK: LİDERİMİZE SADAKAT İLE BAĞLILIĞIMIZI İFADE EDERİZ

Eski İl Başkanı Raif Çiçek yaptığı açıklamada, “Ülkesine Milletine İslam Alemine dünya İnsanlığının huzur refah saadetine adamış makam mevki derdi olmayan devlet Adamı güzel ahlak sahibi bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk milletinin ve dünya insanlığının kurtuluşu için geleceğin ekonomi vizyonunu Milli, manevi ve ahlaki açılardan temellendirdiği projede “Ülkemizin içinde bulunduğu yüksek mücadele ruhuna, parlak geleceğimizin inşa şuuruna sorunlara karşı çare ve çözüm üretme arayışlarına muteber nitelikli destek sağlayacağından şüphem yoktur” sözü üzerine bizde diyoruz ki liderimize sadakat ile bağlılığımızı ifade ederiz. Kendisine Rabbimizden sağlık sıhhat huzur refah Saadet içinde Hayırlı güzel uzun ömürler diler, tüm kardeşlerimize Cenab-ı Haktan dinde, dünyada ahirette af ve afiyet niyaz ederiz. Sevgi ve saygılarımla selamlar” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137