Ülkü Ocakları Elazığ eski İl Başkanı Raif Çiçek beraberindeki heyet ile birlikte 12 Eylül öncesinde şehit edilen Nurettin Temiz ve 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde şehit edilen kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabirlerini ziyaret ederek dualarla andılar.

ÇİÇEK: ÜLKEMİZİ İÇTEN VE DIŞDAN YAKMAK İSTEYEN ŞER GÜCLERE KARŞI  SAAFIMIZI BELLİ ETMEK AMACIYLA BU ETKİNLİKLERİ YAPMAKTAYIZ

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Raif Çiçek, “Hz.ibrahim’i ateşe atan Nemrud’un ateşini söndürmek üzere yola çıkan karınca misali bugün de ülkemizi içten ve dışdan yakmak isteyen şer güclere karşı  saafımızı belli etmek amacıyla bu etkinlikleri yapmaktayız. Benim ve ailemin hiçbir siyasi beklentisi yoktur. Bu davada, Allah rızasından başka yok karımız yoktur, bizim için yeterli. Allah katında olsun itibarımız. Çileyle kazanılmış bir hayat, hileyle yıkılmaz mektebinden şehadet olan bir ümmetin lugatından esaret olmaz. Fırtınalarla büyüyen fidanlar rüzgarlarla yıkılmaz Rabbim önderlerimiz sayın Recap Tayyip Erdoğan, Sayın Devlet Bahçeli'ye  ülkemize tüm islam alemine ve insanlığa daha güzel hayırlı hizmetler yapması için  cenab-ı haktan uzun ömürler diler tüm kardeşlerime sevgi ve saygılarımı sunarım Allah bizimle beraberdir ümit varolunuz” ifadelerini kullandı.