Raif Çiçek, "Yasemin Açık Elazığ'ın Değeridir"

Ülkücü Camianın Elazığ’daki sembol isimlerinden biri olan Raif Çiçek televizyonumuzu ziyaret etti. Prof. Dr. Yasemin Açık ve Kanal Fırat’tan övgüyle bahseden Raif Çiçek, “son günlerde hissi hareket eden insanlar gerçekleri bilmedikleri, gerçeklere vakıf olmadıklarından dolayı Kanal Fırat’a yönelik suçlamalarda bulunmaktalar” dedi.

Raif Çiçek, "Yasemin Açık Elazığ'ın Değeridir"

Ülkücü Camianın Elazığ’daki sembol isimlerinden biri olan Raif Çiçek Kanal Fırat Televizyonunu ziyaret etti.

RAİF ÇİÇEK: GERÇEKLERİ BİLMEDİKLERİ İÇİN KANAL FIRAT’A SUÇLAMALARDA BULUNMAKTALAR

Son günlerde sosyal medyada Kanal Fırat’a yönelik oluşturulmak istenen algıyla ilgili açıklama yapan Raif Çiçek, “Son günlerde Elazığ’da Kanal Fırat ile Milliyetçi Camia arasında yaşanan sorunlardan dolayı ciddi manada Ülkücü Camia üzüntü duymaktadır. Aslında Ülkücü Camia içinde Kanal Fırat’a yönelik söylemlerde bulunan arkadaşların çoğu Ülkücü Hareketin yöneticilerin dışında fevri, hissi hareket eden insanlar. Bu insanların sadece duygularıyla hareket ettiği kanaatindeyiz. Gerçekleri bilmediklerini, gerçeklere vakıf olmadıklarından dolayı Kanal Fırat’a yönelik suçlamalarda bulunmaktalar” ifadelerini kullandı.

RAİF ÇİÇEK: KANAL FIRAT, ELAZIĞ’IN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAKTADIR

Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Elazığ’ın kıymetli şahsiyetlerinden biri olduğunu söyleyen Raif Çiçek, “Yasemin Açık Hanımefendi Elazığ’ımızın kıymetli şahsiyetlerinden biridir. Ülkemize, milletimize, devletimize çok güzel hizmetler yapmaktadır. Kanal Fırat’ta hem Elazığ’ın sesini dünyaya duyurmakta hem de Elazığ’ın değerlerine sahip çıkmaktadır” dedi.

RAİF ÇİÇEK: YASEMİN HANIMA HERKESİN SAHİP ÇIKMASI LAZIM

Prof. Dr. Yasemin Açık’tan övgüyle bahseden Raif Çiçek, “Bize, Elazığ’a Kanal Fırat’ı kazandıran Yasemin Açık Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yasemin Hanım fakir, fukaraya sahip çıkan, çok hayırlı hizmetlere el atan, hayırlı hizmetler yapmak isteyenlere yardımda bulunan bizim bir ablamız, bir büyüğümüz. Yasemin Hanım’ı kaybetmek Elazığ için büyük bir kayıp olur. Yasemin Hanım’a herkesin sahip çıkması lazım, sahiplenmesi lazımdır. Biz Milliyetçi, Ülkücü Camia içindeki önder insanlar olarak Yasemin Hanım’dan razıyız. Yasemin Hanım’ın hizmetlerini taktirle yad etmekteyiz” şeklinde konuştu.

RAİF ÇİÇEK: YASEMİN HANIM HEP ÜLKÜCÜ CAMİAYA SAHİP ÇIKMIŞTIR

Ülkücü Camianın Elazığ’daki sembol isimlerinden olan Raif Çiçek, “Ülkücü camia içinde Kanal Fırat’a yönelik sosyal medya üzerinden yazı yazan arkadaşlarımız işin gerçeğine varmadıklarından dolayı yazmaktadırlar. Bu kardeşlerimiz gerçeğe vakıf olduktan sonra üzüntü duymuşlardır. Ülkücü Hareketin çok değerli İl Başkanı Semih Işıkver Efendi Yasemin Hanım’ı çok seven, çok taktir eden bir kardeşimizdir. Semih Işıkver’de ülkemize, milletimize, Elazığ’ımıza hizmette bulunan Kanal Fırat ve Kanal E’ye her zaman övgüyle bahsetmektedir. Bundan dolayı Ülkücü Camianın temsilcilerinin Kanal Fırat’a yönelik bir art niyetli davranışta bulunmaları mümkün değildir. Ben bu vesile ile sosyal medya üzerinden Yasemin Açık Hanım’a alındığı şeyler var ise o arkadaşlar adına Yasemin Açık Hanım’dan özür diliyorum. Hakkını helal etsin. Yasemin Hanım bu şeylerin doğal ve normal olduğunu da bilir. Bu nedenle Ülkücü Camiaya şimdiye kadar hep sahip çıkan Yasemin Hanım’a teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. En içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

YASEMİN AÇIK HOCAMI ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN.KEŞKE YASEMİN HOCA KADAR BU MEMLEKETE YATIRIM YAPAN OLSA ANCAK NERDE ÜSTÜNE BİRDE DEDİKODU GIYBET O YÜZDEN BU MEMLEKET BİR ARPA BOYU YOL ALMIYOR.SON OLARAK YASEMİN HOCAYI ÇEKEMEYENLER YAZIKLAR OLSUN SİZEEEEEEEEEEEE

Hizmetkar
Hizmetkar - 5 yıl Önce

Bu şehre hizmet olsun diye bir çivi çakandan Allah razı olsun, tuttukları altın olsun. Hizmette bulunup da ahirete göçenlere de rahmet olsun. Kimseyle bir alıp veremeyeceğimiz yok bir densiz bir laf etmiş o laf hizmet yapanlara bir gül atılmış gibi olur. Hainin karnı doymuş olsaydı başta kurdun karnı doyardı. Bu arada Raif efendi senin ve benim yaptıklarımızı rahman satır satır yazmış yarın ruzi ilahide gerçek adelete hesabını nasıl vereceğiz biz onu düşünelim önce.

murat
murat - 5 yıl Önce

Yalaka adamın Hali Başkadır. Yasemin hanıma işi düşmüştür. Ey Raif ÇİÇEK Ne idin Ne oldun Ne olacam. Bunu düşün sen. Yasemini kanal Fırat'ı boş ver.

CAN
CAN @murat - 5 yıl Önce

haddin bil kardes

Elazığlı Düşünür
Elazığlı Düşünür - 5 yıl Önce

Raif Çiçek'i tebrik etmek lazım. Algılara kapılmamış. MHP tarafından gönderilmiş bir arabulucu olarak açıklama yapmış görünüyor. Olması gereken olmuş. MHP'deki bir kaç kişinin yanlış anlaması bu duruma vaziyet çıkartmıştı.Raif başkanı bu yüzdn tebrik etmk lazım.

can
can - 5 yıl Önce

RAİF ÇİÇEK HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI KENDİİZE SAKLAYIN O ADAM ELAZIĞĞIN MANEVİ DEGERİDR . HERKES HADDİNİ BİLEREK KONUŞSUN

Yusuf Abaş
Yusuf Abaş - 5 yıl Önce

Sayin başkanım bir gemicilik işi buldumbiraz masraflı vizi ve evraklara biraz para lazı maddi durumum iyi deyil 4 tane çocuğum var yardim ederseniz Allah rızası için size duacı oluruz başkanım

SIRADAKİ HABER

banner137