Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

11 ayın sultanı olan ramazanı dün açılan iftarla geride bıraktık. Şimdi bayramın birleştirici yüzüyle güzellikleri yaşıyoruz. “Hoş geldin Ya Şehri Ramazan” dediğimiz gibi şimdi de “Hoş geldin bayram” diyoruz.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Hoş geldin dedik Ya Şehr’i Ramazan..

İftarlar yaptık sevdiklerimizle..

Bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Şimdi de Ramazan’ın hediyesi bayramı yaşıyoruz. İslam dünyasının birçok bölgesi; savaşlar, siyasi ve ekonomik karışıklıklar sebebiyle sıkıntılı günler geçiriyor.

Ancak bütün bu olumsuz tablolara rağmen ‘cennet’ vatanımız, bir Ramazan Bayramı’nı daha huzur içerisinde kutlamanın heyecanını yaşıyor. Bayram, sevinci bizim dünyaya gelmemizi sağlayan anne ve babalarımız başta olmak üzere tüm akrabaların hatırlandığı, sevinçle kucaklaştığımız günler.

Bayramlar, birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı, sosyal dayanışmanın bir kez daha hatırlandığı günler olması açısından önem taşıyor. Bayram sevincini ulaştırmamız ve onların da bayram etmesi için dua etmemiz gereken pek çok insan var yeryüzünde....

Bayramda, bayram sevincine katılamayan, hasta yatağından bayram sevincine ortak olmak isteyen insanları bugün ihmal etmemek gerekiyor.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yurtlarında kalan çocuklar, huzurevlerindeki yaşlılar ve hastanelerdeki kimsesiz hastalar bayramı buruk karşılıyor. Kimsesizler, bayram şekerinin lezzetini paylaşmak için onları ziyaret edecek aileleri bekliyorlar.

Lütfen onları da unutmayın. Bayram coşkusunu ve sevincini onlara da yaşatalım…

Elazığ halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137