Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kültür Park’taki etkinliklere vatandaştan yoğun ilgi.

Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Park’ta düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Elazığ Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat etkinlikleri, Kültür Park Amfi tiyatroda her akşam farklı bir sanatçının katılımıyla devam ediyor.

Ramazanın ruhuna yakışır programların icra edildiği etkinlikler teravih namazı sonrası başlayıp gece saat 23.30’a kadar sürüyor.

Kanal Fırat ekranlarından da canlı olarak yayınlanan etkinlikler, vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor.

Ramazan Kültür ve Sanat etkinliklerinde sahne alan sanatçılar, semazen gösteriler eşliğinde eserlerini seslendiriyor. Ramazan sonuna kadar devam edecek olan programlarda yerel tasavvuf sanatçıları birbirinden güzel kasideleri, ilahileri ve naatları seslendirecek.

Yerel tasavvuf gruplarının programları öncesi Bil-Kazan yarışma programı ile sahne alan Fatih Çakar, kendine has üslubu ile katılımcılara oldukça güzel anlar yaşatıyor.

EMRAH GÜNEŞ, KONSERİYLE GÜZEL ANLAR YAŞATTI

Amfi tiyatroda düzenlenen etkinliklerde sahne alan sanatçı Emrah Güneş, izleyenlere güzel anlar yaşattı. Semazen gösterileri ile sahnesinde yeni eserlerini okuyan Güneş, programın sonunda yeni albümünü imzaladı.

31 Mayıs Çarşamba günü ise Muttalip Arslanoğlu etkinlik alanında sahne alacak. Ramazan Kültür ve Sanat etkinliklerinde 1 Haziran Perşembe günü ise Grup Kevser izleyicilerle buluşacak. Etkinlikler saat 21.45’te başlayıp gece saat 23:30’da sona erecek.

 “Ramazan ayının manevi atmosferine uygun programlara imza atıyoruz”

Kültür Park Amfi tiyatroda gerçekleşen etkinliklere 7’den 70’e her yaştan insanın davetli olduğunu ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan şunları ifade etti:

“Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'ın talimatları ile ramazan ayında birçok organizasyonumuz devam ediyor. İftar çadırında iftar programı ile başlayan etkinliklerimiz Kültür Park'ta ilerleyen saatlere kadar devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik alanımızda tasavvuf grupları sahne almakta. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun programlara imza attığımızı belirtmek isterim. Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programlarımız daha sonra ilahi ve kaside dinletileriyle sürüyor. Amacımız bu yılki ramazanı da hemşerilerimizle dolu dolu yaşamak ve yaşatmaktır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137