Ramazan Gürgöze: “Devletimiz sosyal devlet olma gerekliliğini yerine getiriyor”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze, medya grubumuzu ziyaret etti. Kanal Fırat’ın Elazığ’ın sorunlarına ilgili olduğunu ifade eden ramazan Gürgöze, “Kanal Fırat Elazığ’ın sorunlarını bütün vatandaşlarımıza aktaran bir kanal” ifadelerini kullandı.

Ramazan Gürgöze: “Devletimiz sosyal devlet olma gerekliliğini yerine getiriyor”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze medya grubumuzu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve medya grubumuz personelleriyle bir araya geldi.

GÜRGÖZE: KANAL FIRAT KENDİ YEREL BOYUTUNU ÇOKTAN AŞMIŞ

Kanal Fırat’ın Elazığ’ın sorunlarına ilgili olduğunu ifade eden Ramazan Gürgöze, “Kanal Fırat yöneticileri ve siz çok değerli çalışanları Elazığ’ımızın sorunları ile yakinen ilgili oldular. Bizim uzun süre yapmış olduğumuz il başkanlığı dönemimizde ve sadece bizimle ilgili değil, partimizle ilgili değil Elazığ’ın sorunları ile yakın şekilde adeta bütün problemlerini canlı bir şekilde vatandaşlarımıza aktaran bir kanal. Dolayısıyla bu özelliğinden dolayı Kanal Fırat kendi yerel boyutunu çoktan aşmış, sadece bölgesel değil ulusal alanda yayın yapan gerek teknik altyapısı ile gerek kadrosu ile sizler gibi çalışanları ile hakikatten çok önemli işlere imza atan bir kuruluş.  İl başkanlığımız döneminde sürekli sizlerle bir arada olduk. Sonrasında da bu ilişkilerimizin devam etmesi, sizleri burada görmek, ziyaret etmek maksadı ile bugün buradayız. Sizleri de tekrar sürekli ifade ediyoruz yakinen takip ediyoruz. Hakikatten vatandaşımızın sesi, vatandaşımızın kulağı olup bilgilendirme noktasında ortaya koymuş olduğunuz çalışmalardan dolayı tekrar tüm çalışanları kameraman kardeşlerimizi burada emeği geçen herkesi, yöneticileri, genel yayın yönetmeni, kanal sahiplerine tekrar teşekkür ediyorum. Çok daha iyi yerlerde olmanızı temenni ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

GÜRGÖZE: VATANDAŞLARIMIZ YOĞUN ETKİLEYEN OLAYLAR

Yaşanan depremlere ve pandemi sürecine değinen Ramazan Gürgöze, “Gerek dünyada gerekse ülkemizde çok önlemli sorunlar yaşanıyor. Daha doğrusu zor zamanlardan geçiyoruz. Dünya genelinde bu pandemi döneminde gerek ülkelerin ekonomileri anlamında gerek siyasi tercihleri noktasında gerekse halkımızın sadece Türkiye’deki değil bütün dünyanın başına musibet olan bir Covid-19 süreci yaşıyoruz. Umarız yüce rabbimizden niyaz ederiz bu sürecin bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz. İlimizin çok yakından bildiği 24 Ocak’ta bizlerin yaşadığı depremin geçen hafta içerisinde benzer bir miktar daha büyüklüğünün düşük olduğu İzmir depremi ile ülkemiz sarsıldı. Depremde önce gerek Elâzığ depreminde Elazığ ve Malatyalı hemşehrilerimizden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve İzmir’deki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Depremde gerek evleri yıkılan, işyerleri zarar gören bütün vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Dünya ve ülkemiz bu zor süreci atlatırken özellikle ilimizde ve İzmir’de meydana gelen bu depremde devletimiz sosyal devlet olmak, güçlü devlet olmanın gereklerini çok yakinen ortaya koydu. Gerek Elazığ’ımızda ve Malatya’da ve İzmir’de yaşanan depremde büyük devlet olma gereğini yerine getiriyor. Bunlar çok zor olaylar. Gerek mali açıdan ülke ekonomilerine ağır yükler getiren ve gerekse de insanların psikolojik olarak kaybettikleri vatandaşlarımız yoğun etkileyen olaylar. Umarız bu tür durumlarda bir daha karşı karşıya kalmayız diye temenni ediyoruz” diye kaydetti.

GÜRGÖZE: AK PARTİ TEŞKİLATLARININ CANLILIĞI SADECE SEÇİM DÖNEMİ DEĞİL

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze, Genel merkezin görevlendirmesiyle çeşitli illeri ziyaret ettiklerini belirterek, “Bizlerde AK Parti siyaseti, AK Parti kongre süreçlerini yaşıyor. Bununla ilgili bizimde genel merkezimizin görevlendirmesi neticesinde çeşitli araştırmalar yapmak üzere, çeşitli temaslarda bulunmak üzere birçok ili ziyaret ettik. Bununla ilgili önceki gün yaptığımız çalışmaları da genel merkezimize ilettik. Gittiğim illerde gördüğüm manzarada AK Parti teşkilatlarının canlılığı sadece seçim dönemi değil. Şu anda seçim yok. seçim olmamasına rağmen bizlerin değişik kademelerdeki parti görevlilerimizin gerek genelde gerek yerelde çalışmalarına şahitlik etmekten canlı olduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz. AK Parti’nin seçim olmadan da vatandaşının olduğu, olması gerektiği gibi teşkilatlarımız bu yönde çalışmalarını yapıyor olmaktan, onu görmekten, çok değişik illerde görmekten memnuniyet duyuyoruz. Milletimizin emrinde olan bir partiyiz. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımızın her vesile ile ifade ettiği gibi halkı ile kopuk olan siyasetçilerin başarılı olamayacağını ifade ettiği bu talimatları teşkilatlarımız ve partimiz açısında seçim olmasa dahi geçerli olduğunu görme mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yılmaz Yetmiş
Yılmaz Yetmiş - 3 yıl Önce

Elazığ senin dürüstlüğünü gördükçe siyaset düzgün de yapılırmış diyor. Helal olsun sana. Daha iyi yerlerde olasın. Millete hizmet edesin.

Hursit
Hursit - 3 yıl Önce

Yanina Mucahit efendi ve Kahraman Zulfi yi de koyun vay halimize diye aglayin durun.

Fuat
Fuat - 3 yıl Önce

Ramooooo.Gurur ve kibir in resmi.Bu memleket sizlere kaldı ise yandigimizin ilanıdır.O hala işin farkında değil .İki seçimde Ak Partimize 50 bin rey kaybettiren adam,terfi ettirildigini zannediyor.

Haluk
Haluk @Fuat - 3 yıl Önce

Acaba 50 bin oy kaybının sebebini çok eksik yazmışsın, biraz vekillere bak, vekillerin Elazığın başına bela ettiği vasıfsız ve faydasız il müdürlerine bak, Malatya ya 100 tane şey yapanlar Elazığ'a sıra gelince 1 tane şeyi bile kırk nazla yapmalarına bak, çözülmeyen yığınla soruna bak

Elazığlı
Elazığlı - 3 yıl Önce

Ramazan bey herzaman dikduruşuyla adamlığını göstermiş bir liderdir nokta.

SIRADAKİ HABER

banner137